Artikeln innehåller reklamlänkar

Angelina Jolies nya anklagelser mot Pitt: Blottade sig för barn

Angelina Jolie anklagar nu Brad Pitt för att ha blottat sig för barn för att vinna vårdnadstvisten om deras sex barn.

Brad Pitt visade pitten. Det är i alla fall vad Angelina Jolie planerar att använda emot honom för att vinna vårdnadstvisten mot sin exman.

Angelina Jolies och Brad Pitts skilsmässa anses vara en av de smutsigaste i Hollywood någonsin. Skådisparet gifte sig 2014 efter nio år ihop, men äktenskapet blev kortvarigt och redan efter två år var det till ända.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Sedan dess har paret bråkat konstant om vem som ska ha vårdnaden om deras sex barn, Maddox, 17, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 10.

Som Hänt tidigare meddelat har paret nyligen enats om en tillfällig lösning där de delar på vårdnaden, men Angelina Jolie är fortfarande fast besluten om att ha ensamrätt om barnen. Därför drar hon nu ut ett nytt ess ur rocktärmen. Nu anklagar hon sin exman för att ha blottat sig – för barn!

När Brad Pitt spelade in filmen Cutting Class, 1988, alltså långt innan Angelina Jolie ens fanns med i bilden, ska han ha visat sina genitalier för en mamma med sitt barn, för att han var uttråkad.

Hans tidigare publicist Phil Lobel har berättat för sajten Radar Online om tilltaget:

– Han ringde mig och sa, “Phil, du kommer inte tro vad som precis hände! Vi var så uttråkade under inspelningen att jag och min kompis började moona bilar på motorvägen.” har Phil Lobel berättat.

Men historien fick sig ett hastigt slut då en mamma och hennes dotter tog mycket illa vid sig och gjorde en polisanmälan mot den moonande skådisen, som lyckades ta sig ur situationen för att slippa finkan.

– Jag hittade en advokat som gick med på att ta sig an Brads fall för 1000 dollars, vilket var en stor summa pengar på den tiden, förklarade Phil.

Straffet blev böter, och just att Brad Pitt blivit dömd är något som Angelina Jolie kanske planerar att använda sig av i rätten.

– Om hon vill göra honom till åtlöje så kan hon dra upp det där, säger familjerättsadvokaten Debra Opri till Radar Online.

Det känns som att vi inte har läst det sista om Angelina Jolies och Brad Pitts smutsiga vårdnadstvist…

Angelina Jolie med alla barnen Shiloh, Maddox, Vivienne Marcheline, Pax Thien, Zahara Marley, Knox Leon.

Familjen Jolie Pitt 2011 då pappa Brad också var med i bilden.

Angelina Jolie och Brad Pitt har tre adopterade barn och lika många biologiska.

Angelina Jolie

Brad Pitt.

Angelina Jolie med barnen Shiloh och Zahara.

LÄS OCKSÅ: Avslöjat: Brad Pitt och Jennifer Aniston träffas i hemlighet

LÄS OCKSÅ: Så får du till den perfekta eyelinern

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!