LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Angelina Jolies nya adoption – efter sonen Maddox beslut

11 sep, 2019 
Lina Arvidsson
Angelina Jolies nya adoption – efter äldsta sonen Maddox beslut: ”Innan årets slut”
Angelina Jolies och Brad Pitts äldsta barn, Maddox, ska börja på college i Sydkorea.
Nu vill Angelina adoptera ännu ett barn.
– Planen är att hon ska ha ett barn i sina armar innan årets slut, säger en källa om beslutet.
Annons
Allt om Jennifer AnistonBrand logo
Allt om Jennifer Aniston

Det har gått tre år sedan Hollywood-stjärnorna Angelina Jolie, 44, och Brad Pitt, 55, separerade, något som följdes av en minst sagt infekterad skilsmässostrid. Konflikten har handlat om allt från parets franska vingård till vårdnaden om deras sex barn, Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, samt tvillingarna Knox och Vivienne, 11.

Nu har ex-makarnas äldsta son Maddox blivit 18 år och ska börja på college – och han har valt att börja plugga i på Seoul´s Yonsei Universitetet i Sydkorea.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu avslöjar Radar Online att Angelina Jolie vill adoptera ännu ett barn, men att hon dröjt med det i väntan på att Maddox ska flytta ut.

– Hon vill att det ska hända inom de närmaste månaderna. Det har varit på gång länge, men hon har skjutit upp det tills dess att Maddox officiellt flyttat hemifrån, säger en källa till tidningen.

Enligt källan ska Angelina Jolie inte ha känt sig stark efter äldsta barnets flytt. Stjärnan ska också ha uttryckt att hon vill börja dejta igen för att fylla tomrummet efter sonen. Så blev det emellertid inte och nu vill Maleficent-stjärnan adoptera ett barn istället.

Annons

Kan välja mellan flera länder

Varifrån adoptionen ska ske är emellertid oklart, men enligt Radar Online har Angelina Jolie många alternativ.

– På grund av hennes band till så många länder har Angie flera alternativ att välja från som inte involverar allt för mycket byråkrati eller bakgrundskontroller. Hon går väldigt metodiskt till väga och föredrar att välja ett barn från en fattig region som hon är bekant med, som Syrien eller en annan del av Mellanöstern, säger källan.

Angelina Jolie vill dock göra färdigt sin nya film, The Eternals, innan hon går vidare med adoptionen.

– Planen är att hon ska ha ett barn i sina armar innan årets slut, säger källan.

FOTO: TT

Annons