LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Angelina Jolies krig mot Brad Pitt om vingården

28 jul, 2019 
AvAndreas Kristensson
Angelina Jolie anklagar nu Brad Pitt för att ha blottat sig för barn för att vinna vårdnadstvisten om deras sex barn.
Angelina Jolie och Brad Pitt skilde sig för tre år sedan och har sedan dess legat i bitter skilsmässofejd. Nu gör Angelina allt för att vinna mot exmaken.
Annons
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evilBrand logo
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evil

Skådespelarna Angelina Jolie, 44, och Brad Pitt, 55, separerade för 3 år sedan, men den minst sagt infekterade skilsmässotvisten har pågått sedan dess.

Efter en relativt lång tid under tystnad mellan det tidigare paret, har nu Angelina Jolie gjort ett nytt drag för att få det hon vill ha på bekostnad av sitt ex Brad Pitt.

Platsen Angelina Jolie är förälskad i och delar med ex-maken, ligger i Frankrike och är ett slott med tillhörande vingård. Hon har däremot inga planer på att dela platsen längre.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De hade ett avtal om att de skulle dela det, eftersom det är ett lukrativt företag, men när Angie återvände till platsen insåg hon hur mycket hon älskar det och hur mycket det skulle göra Brad galen om hon tog det från honom, säger en källa till RadarOnline.

Brad och Angelinas fight till slutet

Med förhoppningar att ta över det vackra slottet med den fina vingården i Frankrike, kommer Angelina Jolie göra allt hon kan. Att gå vinnande ur striden kommer däremot inte bli lätt.

Annons

– Brad älskar den platsen och är väldigt stolt över sin status som vinmakare och vet att Angie förmodligen bara skulle sälja den, eller ännu värre, riva den, bara för att vara otäck, säger källan och tilläger att Pitt har tillsatt en advokat.

– Han kommer att kämpa till slutet för att se till att han får behålla sin Chateau.

Efter att familjen varit såpass splittrad att Brad inte såg sin söner Maddox och Pax på över 900 dagar, kan alltså fighten återupptas. Striden kan även betyda att Brad Pitts memoar om sanningen bakom allt, försenas.

– Brad är fortfarande nykter och har arbetat med den här boken ganska länge, avslöjade en källa nära Fight Club-stjärnan till RadarOnline och fortsätter:

– Han väntar bara på att allt detta drama med Angelina och barnen ska vara över och klara.

Foto: TT

Annons