LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Angelina Jolies dotter Vivienne en kopia av sin mamma

28 nov, 2019 
Malin Ljung
Vivienne Jolie-Pitt, 10, är förmodligen helt omedveten om att hon är en ny snackis.
Nu häpnar nämligen världen av hur otroligt lik hon är sin mamma; Hollywoodstjärnan Angelina Jolie.
Annons
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evilBrand logo
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evil

Att äpplet inte faller långt från päronträdet är ett välanvänt ordspråk, men i exmakarna Angelina Jolie, 44, och Brad Pitts, 55, fall stämmer det verkligen!

Tidigare har världen häpnat över bilder på 13-åriga Shiloh Jolie-Pitt som är en kopia av sin pappa. Det går inte att ta miste om vem hon är dotter till.

Angelina Jolie och Brad Pitts yngsta dotter en kopia av sin mamma

Nu har världen även börjat uppmärksamma att det finns ytterligare ett av exparets barn som är en kopia av sin förälder – nämligen dottern Vivienne Jolie-Pitt, 10. På bilder från årens gång kan man verkligen se hur otroligt lik Vivienne är sin mamma Angelina Jolie!

Vivienne finns ofta vid sin mammas sida, både på filmpremiärer världen över och när de två är ute på stan för att göra ärenden. Hon må ha en ljusare nyans på håret än sin mamma, men i övrigt ser hon verkligen ut som en liten Angelina Jolie.

Vivienne Jolie-Pitt
Vivienne har hunnit bli tio år och många tycker att hon är en kopia av sin mamma Angelina.
Angelina Jolie med sina barn på röda mattan
Angelina Jolie brukar ta med sina barn på filmpremiärer, här med Vivienne, Sahara, Shiloh och Knox.

 

 

Angelina Jolie är mamma till sex barn; Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, och de 11-åriga tvillingarna Knox och Vivienne. Sedan den turbulenta skilsmässan från Brad Pitt har Angelina haft barnen hos sig mer eller mindre på heltid och exparet ligger i en turbulent vårdnadstvist.

Annons

Angelinas sorg över Maddox flytt

Samtidigt har Angelina numer bara fem av barnen hemma. Under hösten flyttade nämligen äldsta sonen Maddox till Sydkorea för att studera på universitet. Hans flytt har tagit hårt på Angelina Jolie, hon erkände för några veckor sedan i en intervju med Entertainment tonight att hon ”fulgråtit” över att Maddox flyttat hemifrån – även om hon så klart är otroligt stolt över honom.

– Jag är så upprymd, det känns som att min värld växer när de vidgar sina vyer. Jag lär så mycket av dem och jag älskar det.

FOTO: TT

Annons