LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Angelina varnar Brad Pitts 31-åriga tjej: ”Håll dig borta från mina barn”

21 mar, 2024 
Erika Svensson
Brad Pitt är kär och galen i Ines de Ramon, 31.
Men sina nya styvbarn ska Ines inte ha någon kontakt med, när Angelina Jolie får bestämma...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

För första gången sedan skilsmässan från Angelina Jolie, 48, 2016 är Brad Pitt, 60, lycklig i en ny relation. Sedan i höstas är han sambo med smyckesdesignern Ines De Ramon, 31.

– Brad är väldigt lycklig och älskar att vara med Ines. Att flytta ihop kändes helt naturligt. Han dejtade lite efter skilsmässan men det här är den första seriösa relationen och han kunde inte vara lyckligare. Med Ines har han hittat gnistan igen, säger en källa i skådishunkens närhet till People magazine.

Vid sidan av kärlekslyckan fortsätter också bråken med exfrun Angelina.

Utnyttjar övertaget: ”Har fortfarande en hel del kontroll över Brad”

Angelina är väl medveten om exmakens nya kärlekslycka. Hon har ännu övertaget vad det gäller vårdnaden om barnen, och den tänker hon utnyttja. Inte tänker hon låta någon annan kvinna komma nära hennes barn inte!

Annons

– Angelina har fortfarande en hel del kontroll över Brad och hon tillåter inte att barnen umgås med Ines. Självklart vill Ines träffa dem, men hon vet att Brad gör allt han kan för att hålla sig på god fot med Angelina, säger en insider i tidningen InTouch.

Sticker innan barnen kommer

Enligt tidningen lämnar Ines alltid hemmet ungefär 20 minuter innan barnen anländer för att säkerställa att de inte springer på varandra. Alla ungar vill heller inte träffa sin pappa.

Som Veckans NU! tidigare har rapporterat har Maddox, 22, och Zahara, 19, valt att ta bort Pitt som efternamn, och i höstas läckte tidigare hemliga meddelanden som sonen Pax, 20, skrivit till Brad Pitt på Instagram ut.

Där kallade Pax Brad för en ”skitstövel” som ”gjort livet till ett helvete” för sina närstående. Skådisen träffar däremot de tre yngsta, Shiloh, 17, och tvillingarna Vivienne och Knox, 15

FOTO: Skärmdump/Veckans NU/TT

Annons