LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Angelina Jolie stoppas av Brad Pitt – stjärnans egna ord

07 nov, 2019 
AvAgnethe Alm
Angelina Jolie har länge varit mån om att hennes barn ska få utforska världen.
Nu avslöjar hon att hon gärna skulle vilja flytta utomlands med dem, men att exmaken Brad Pitt är ett hinder för detta.
Annons
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evilBrand logo
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evil

Tre år har gått sedan Hollywood-stjärnorna Angelina Jolie, 44, och Brad Pitt, 55, separerade. De hade då varit ett par i tio år, varav två år som gifta, och under tiden tillsammans hann de bilda en stor familj.

Skilsmässan blev långt ifrån konfliktfri – och en av de största oenigheterna som makarna har haft har handlat om vårdnaden över deras sex barn; Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, samt tvillingarna Knox och Vivienne, 11.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Numera är äldste sonen Maddox inte en del av vårdnadstvisten då han blivit myndig. Nyligen flyttade han även hemifrån och började studera i Sydkorea. De andra barnen har däremot bott näst intill enbart hos Angelina sedan skilsmässan, och än idag är hon inte villig att låta Brad få delad vårdnad om barnen.

Brad ett hinder för flytt

Genom åren har både Angelina och Brad rest världen över för att spela in nya filmer – och i en ny intervju i tidskriften Harpers Bazaar avslöjar Angelina att hon gärna vill lämna hemmet i USA och bosätta sig utomlands i framtiden. Just nu är det dock omöjligt, förklarar hon, på grund av Brad Pitt.

Annons

– Jag skulle älska att bo utomlands och kommer göra det så fort mina barn fyllt 18. Just nu måste jag ha min bas där deras pappa väljer att bo, säger Angelina Jolie till Hapers Bazaar.

Angelina Jolie har tidigare uttryckt sig om att hon vill att barnen ska utforska världen, o ch det är något hon tar upp även nu.

– Jag vill att mina barn ska växa upp i världen. Inte bara lära sig om den, utan leva i den och ha vänner runtom i världen. Nästa år kommer vi tillbringa tid i Afrika.

Angelina Jolies saknad över sonen

För ett par veckor sedan var det premiär för The Maleficent: Mistress of Evil, som Angelina spelar huvudrollen i. På plats fanns hennes barn, som gick med henne på röda mattan. Men ett barn lyste med sin frånvaro premiären, nämligen Maddox. Enligt People ska hans flytt till Sydkorea ha varit anledningen.

Samma dag gjorde Angelina ett flertal intervjuer, och när hon mötte Entertainment Tonight valde hon att prata om sonens frånvaro.

Annons

– Jag har precis skickat iväg en…. jag är så stolt över honom, sa hon och fortsatte att hylla Maddox:

– Jag är så upprymd, det känns som att min värld växer när de vidgar sina vyer. Jag lär så mycket av dem och jag älskar det.

Samtidigt avslöjade Angelina Jolie att hon ”fulgråtit” efter att Maddox flyttat. Och att säga hejdå till 18-åringen på flygplatsen var bland det svåraste hon gjort.

– Jag tror jag vände mig om sex gånger… och han stannade gulligt kvar och vinkade, för han visste att jag skulle fortsätta vända mig om. Man kunde känna att han visste att han inte kunde gå, berättade hon.

FOTO: TT

Annons