LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Angelina Jolie återförenad med Brad Pitt

25 jul, 2020 
AvErika Svensson
Nästan fyra år har gått sedan tidernas Hollywood-skilsmässa.
Nu chockar Brad Pitt och Angelina Jolie alla med sin nya relation!
Annons
Allt om Angelina JolieBrand logo
Allt om Angelina Jolie

I september 2016 slog nyheten ner som ett bombnedslag och skakade om hela kändisvärlden. Hollywoods power couple numero uno, Brad Pitt, 56, och Angelina Jolie, 45, skulle skiljas, efter 12 år ihop. Skilsmässan följdes av brutala anklagelser om att Brad varit våldsam mot äldste sonen Maddox, 18, på ett flygplan och de båda superstjärnorna har under de senaste tre och ett halvt åren hållit sig långt ifrån varandra och inte synts tillsammans offentligt. Tills nu.

Brad Pitt och Angelina Jolie umgicks i flera timmar

Sedan skilsmässan har Brangelina bråkat om vårdnaden om fem av de sex barnen: Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14, och tvillingarna Knox och Vivienne, 11, (sonen Maddox har hunnit bli myndig och har flyttat till Sydkorea för att studera). Brad har också tagit tag i sina alkoholproblem och är i dag nykter sedan tre år tillbaka. Efter alla år av ilska och bråk verkar exparet nu ha valt att begrava stridsyxorna för gott. De har nämligen börjat ses tillsammans igen!

Annons

Den 28 juni kunde chockade åskådare se Brad Pitt ta sig in i Angelinas lyxmansion i Los Angeles. Once upon a time in Hollywood-stjärnan stannade enligt sajten Hollywood Life i nästan tre timmar. Senare har medier även publicerat de sensationella bilderna på när Brad lämnar exets lya på sin motorcykel. Det är första gången sedan skilsmässan som han offentligt ses hemma hos sin exfru.

Brad Pitt och Angelina Jolie
Brad Pitt och Angelina Jolie har börjat synas tillsammans igen.

Uppgift: Angelina saknar Brad

Flera källor i utländsk press skvallrar också om att exmakarna kommer bättre överens än på länge. De har bland annat lyckats enas om planer för barnens framtid, till exempel att de ska få gå i vanlig skola istället för att hemundervisas. Superstjärnornas exakta relationsstatus förtäljer inte historien. De har däremot fastnat på bild ihop för första gången sedan 2016 under ett vårdnadsmöte (vad de kom fram till under träffen är hemligt), så det står åtminstone klart att de har någon form av relation – om inte som kärlekspar så åtminstone som vänner.

Brad Pitt lämnar Angelina Jolie
Brad Pitt lämnar Angelina Jolies hus på motorcykel – efter tre timmar tillsammans.

Men källor viskar om att Angie kan vilja ha mer – och att hon ångrar skilsmässan!

– Ju längre tid som går efter skilsmässan, desto mer tänker Angie på Brad. Hon saknar att ha honom i sitt dagliga liv, säger en person i Angelinas närhet till Hollywood Life och tillägger:

– Ibland ångrar hon att hon skilde sig och hon ifrågasätter om hon fattade rätt beslut för familjen. Ju mer hennes ilska svalnar desto mer saknar hon honom.

Tänk om filmvärldens största superpar har hittat tillbaka till varandra?

FOTO: TT

Annons