Artikeln innehåller reklamlänkar

Amber Heards smutsiga hämnd på Depp: Bajsade i säng

Amber Heard anklagas nu för att ha bajsat i Johnny Depps säng med flit.

Kan en skilsmässa bli smutsigare än den mellan Amber Heard och Johnny Depp? Nu anklagar dessutom Depp sin exfru för att ha bajsat i hans säng – med flit!

Johnny Depp, 55, och Amber Heard, 32, skilde sig för ett och ett halvt år sedan, men fortfarande kommer nya historier om deras, minst sagt, tumultartade tvååriga äktenskap.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

När paret tog ut skilsmässa anklagade Amber Heard Johnny Depp för att ha kastat en mobiltelefon i hennes ansikte under ett bråk, och hon visade upp sitt blåslagna ansikte.

Nu kommer bakgrundshistorien till misshandeln. Johnny Depp menar att Amber Heard bajsade i hans säng, med flit, efter ett bråk för att han kom två timmar sent till hennes 30-årsfest.

Johnny Depp ska enligt tidningen Mirror ha stormat ut från deras gemensamma bostad under bråket och dagen efter ska deras hushållerska ha hittat bajs i deras säng, något som Amber Heard skyller på deras lille yorkshireterrier Boo, som ska ha haft magproblem vid tillfället. Hushållerskan menar däremot att bajshögen var för stor för att kunna komma från en liten hund.

En källa nära Johnny Depp säger nu att det finns bevis som pekar mot Amber Heard.

– Det finns starka bevis i form av fotografier som kopplar Amber till avföringen, säger uppgiftslämnaren och menar att det hela ska ha varit ett skämt från hennes håll.

Amber Heards representant däremot känner till bajsstoryn, men står fast vid hundförklaringen.

– Boo har allvarliga problem med tarmen. Det var aldrig ett skämt och det var inte för att vara respektlös. Det var en oskyldig grej, som husdjur gör. Vi har inget annat att säga. Ms. Heard har gått vidare och vi vill inte blanda oss i detta struntprat, säger representanten till tidningen och avfärdar därmed hela den smutsiga historien.

Enligt Mirror ska det ha varit bajsincidenten som startade parets fight som ledde till telefonkastningen i maj 2016, och som senare satte punkt för deras äktenskap. Johnny Depp fick till och med ett tillfälligt besöksförbud mot sin fru, som i rätten berättade om parets bråk.

– Han började tjafsa om något som inte är sant och hans uppförande förändrades dramatiskt. Han blev arg, sa hon då.

Amber Heard och Johnny Depp träffades när de spelade in filmen The Rum diary från 2011. Då var Johnny Depp fortfarande ihop med Vanessa Paradis, 45, som han har barnen Lily-Rose, 19, och Jack, 16, med.

Johnny Depp i rollen som sjörövarkaptenen Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean.

Johnny Depp med exfrun Amber Heard, som han bara var gift med i två år.

I 14 år var han tillsammans med Vanessa Paradis. De har två barn...

... Lily-Rose Depp, som också är skådis likt sina föräldrar...

... Och Jack, som egentligen är döpt till John, men som kallas Jack.

LÄS OCKSÅ: Efter misshandelsdramat – Johnny Depps motattack på Amber Heard

LÄS OCKSÅ: Johnny Depp pekas ut som dödssjuk: ”Jag kämpar inte”

FOTO: Stella

SENASTE NYTT!