Al Pacinos semestermys med 39 år yngre flickvännen

Med sol och bad och sin 38-åriga flickvän valde Al Pacino att fira sin 77-årsdag i Mexiko. Paret verkade kärare än någonsin, trots tio år ihop!

Den 25 april fyllde Gudfaderskådisen Al Pacino, 77, år och firade med att åka till Cancun, Mexiko, med sin 39 år yngre flickvän Lucila Sola, 38. Paret myste av varandras sällskap och solade och badade, visserligen med kläderna på för Al Pacinos del.

Trots att Al och Lucila har varit tillsammans i nästan tio år verkar de kärare än någonsin! Rykten 2015 sa att paret gått skilda vägar, men i så fall har de hittat tillbaka till varandra och fått en nytändning deluxe!

Al Pacino drog till Mexiko för att fira sin 77-årsdag med 38-åriga kärleken Lucila Solá. 

Turturduvorna gick hand i hand. 

"Puss älskling!"

Paret hånglade friskt i vattnet.

Gudfaderskådisen och Lucila har varit tillsammans i nästan tio år. 

Al Pacino och Lucila Sola har inga gemensamma barn, men den nyblivne 77-åringen har tre sedan tidigare förhållanden, Julie Marie, 28, med skådespelarcoachen Jan Tarrant och 16-åriga tvillingarna Anton James och Olivia Rose med “American History X”-skådisen Beverly D’Angelo, 65. Lucila har dottern Camila, 19, och sonen Maximo Jr med sin exmake, den relativt okände skådisen Maximo Morrone, 47.

Foto: Stella Pictures

SENASTE NYTT!