LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Al Pacinos 54 år yngre flickvän vill inte gifta sig – kräver 300 tusen

07 jun, 2024 
AvElinor Hedgren
Skådespelaren Al Pacino har blivit pappa för fjärde gången.
Trots bebislyckan vill inte flickvännen Noor Alfallah gifta sig.
I stället kräver hon 300 000 kronor i månaden i underhållsbidrag av stjärnan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedts om planerna med maken Niklas StrömstedtBrand logo
Jenny Strömstedts om planerna med maken Niklas Strömstedt

Den amerikanska skådespelaren och filmregissören Al Pacino, 84, har haft en lång och framgångsrik karriär och är känd för flera populära och hyllade roller i ikoniska filmer som Gudfadern-trilogin, Scarface, Serpico och En satans eftermiddag.

1992 vann han en Oscar för bästa manliga huvudroll för sin roll i filmen En kvinnas doft och har även vunnit ett tiotal andra priser genom åren för sina skådespelarinsatser.

Al Pacino har blivit pappa för fjärde gången

Det blev en känslomässig milstolpe i livet för Pacino som blev pappa för fjärde gången. Han har sedan tidigare tre barn med två olika kvinnor.

Al Pacino och flickvännen Noor Alfallah.FOTO: TT

Vänner och nära kollegor beskriver honom som djupt rörd över att bli pappa igen och är engagerad i att vara en aktiv del av sitt barns liv, trots utmaningarna som kommer med att bli förälder vid hans ålder.

Annons

Al Pacinos flickvän kräver 300 000 kronor i månaden

Flickvännen har öppet uttryckt sin kärlek till Pacino. Men trots deras lyckliga förhållande och det nya livet som föräldrar, verkar deras relation inte vara helt okomplicerad. Flickvännen har nämligen varit tydlig med att hon inte vill gifta sig med stjärnan.

I stället kräver hon ett månadsunderhåll på 30 000 dollar, vilket motsvarar drygt 300 000 svenska kronor, av Pacino för att säkerställa barnets välbefinnande.

Hon menar att underhållsbidraget reflekterar den levnadsstandard som förväntas av deras livsstil och säkerställer att deras barn får tillgång till de bästa resurserna.

FOTO: TT

Annons