Adriana Lima i tårar på catwalken – slutar efter 19 år

11 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Adriana Lima sista showen Victorias secret
Supermodellen Adriana Lima gjorde sin sista show för underklädesmärket Victoria's Secret. Då bröt hon ihop i tårar mitt på catwalken.
Annons

Efter 19 år gjorde supermodellen Adriana Lima, 37, sin allra sista modevisning för underklädesmärket Victoria’s Secret. Iförd ett ljusblått set med en gnistrande överdel, och självklart de stora vingarna på ryggen, gick hon ned för catwalken med händerna för bröstet. I slutet kunde hon inte längre hålla tårarna tillbaka. Hon stannade upp och böjde ner sitt huvud i en gest av tacksamhet till publiken.

På sin Instagram skriver hon nu och tackar underklädesmärket för allt det givit henne under åren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Kära Victoria, tack för att du har visat mig världen, delat dina hemligheter, och viktigast av allt inte bara givit mig vingar utan också lärt mig att flyga. Och all kärlek till de bästa fansen i världen. Kärlek, Adriana.”

1999 gjorde hon sin allra första show för Victoria’s secret. Sedan dess har hon varit med alla år utom 2009 då hon var gravid med sitt första barn. 2012 öppnade hon hela showen. Två månader tidigare hade hon då fött sitt andra barn.

Annons

2008 fick hon äran att bära vad som kallas för en ”fantasy bra”, det vill säga en bh värd miljoner som en ängel varje år blir utsedd till att bära. Just det året var den värderad till nästan 50 miljoner kronor. Två år senare fick hon än en gång bära det årets version som då var värd ”endast” 20 miljoner kronor.

Nu tackar hennes fans och följare henne för tiden som ängel, och att Adriana kommer att saknas av många är ett som är säkert.

”Den bästa Victoria’s secret-ängeln någonsin. Alltid. Så många tårar, jag kan inte kolla på showen mer nu.”

”Du är en av anledningarna till att jag kollar på showen varje år.”

”Jag kommer att sakna dig ängel!”

”Ett känslosamt ögonblick för oss fans, tack så mycket för allt, vi kommer aldrig att glömma en ängel som dig!”

Annons