Adele accepterade inte Grammyn på grund av Beyoncé

13 feb, 2017 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Nattens Grammy-gala i USA fick en oväntad vändning. Adele som vann "Årets bästa album" vägrade nämligen acceptera priset – på grund av Beyoncé.
Annons

Visst att tal från galor brukar innehålla tacksamhet och känslor, men ingen var beredd på det tårkalas som skulle bryta ut när Adele, 28, tog emot en Grammy för sitt album “25” natten till måndag.

Adele startade sitt tal för “Årets bästa album” med att tacka alla som backat upp henne, och berätta om hur albumet föddes ur hennes graviditet för fem år sedan.

– I min graviditet, att bli en mamma, så förlorade jag en stor del av mig själv. Jag kämpade, och kämpar fortfarande, med att vara en mamma. Det är riktigt svårt. Men att ikväll vinna det här gör att cirkeln sluts, sa hon.

addygramm
Adele kände att hon inte kunde ta emot sin Grammy.
Recept.se Nyhetsbrev

Sen kom chocken, för när hon öppnade munnen igen fick hon både sig själv, publiken och framför allt artistkollegan Beyoncé, 35,  att gråta hejdlöst.

Annons

– Jag kan verkligen inte acceptera det här priset, jag är så ödmjuk och tacksam och glad, men mitt liv är Beyoncé, och hennes album, “Lemonade-“albumet”, var så monumentalt och så genomtänkt. Det var så vackert och själfullt och vi fick alla se en annan sida av dig själv som du inte alltid visar, och vi uppskattade det. Alla vi artister avgudar dig. Du är vårt ljus. Sättet du får mig och mina vänner att känna, sättet du får mina mörkhyade vänner att känna är så starkt, och sättet du får dem att stå upp för sig själva. Jag älskar dig. Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra. Och jag uppskattar det.

adelegrammy
Beyoncé kunde inte hålla tillbaka tårarna.

Beyoncé kunde inte hålla tårarna tillbaka, i publiken kunde man se henne bredvid maken Jay Z mima “jag älskar dig” med tårarna strömmande ner för kinderna.

FOTO: Faksimil Youtube

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

 

Annons