Artisten otrogen mot gravida frun – ”döper barnet efter älskarinnan”

Adam Levine och Behati

Världsstjärnan väntar sitt tredje barn.
Nu kommer chockuppgifterna att han varit otrogen – och vill ge barnet samma namn som sin älskarinna!
Alex Schulmans insikt om privatlivet: ”Hade inte”
0:41

Efter reklamen: Alex Schulmans insikt om privatlivet: ”Hade inte”

(0:41)

Slå på ljud

Förra veckan meddelade Maroon 5-sångaren Adam Levine, 43, och forna Victoria’s secret-modellen Behati Prinsloo, 34, att de väntar sitt tredje barn. Tyvärr skulle familjelyckan inte bli långvarig. Bara dagar senare har Instagram-modellen Sumner Stroh gått ut offentligt och påstått att hon och Adam Levine har haft en affär i över ett år.

I en video på TikTok har Sumner Stroh publicerat meddelanden som hon hävdar att Adam har skickat till henne.

– Jag tänker bara riva av plåstret… Jag hade en affär med en man som är gift med en Victoria’s secret-modell. Jag hade skickat några meddelanden till några vänner jag trodde att jag kunde lita på men en av dem hotar med att gå till pressen – så här är jag nu, säger Sumner i klippet, och avslöjar att det är Adam Levine hon syftar på.

I klippet visar modellen skärmdumpar av konversationer som sägs komma från sångaren.

– Det är helt otroligt hur jävla het du är. Alltså, jag tappar hakan. Du är 50 gånger snyggare i verkligheten. Och det är jag också, haha, står det i ett meddelande som uppges vara från den forne ”The Voice”-domaren.

Chocken: Vill döpa barnet efter älskarinnan

Enligt sajten Radar Online var det en familjemedlem som hotade att sälja den snaskiga storyn till pressen.

I ett senare meddelande som ska ha skickats från Adam i juli avslöjar artisten familjetillökningen, och säger att han vill döpa barnet efter älskarinnan:

– Okej, en seriös fråga. Jag ska få ett till barn och om det är en pojke vill jag verkligen döpa honom till Sumner. Är det okej för dig? Jag är helt seriös.

Adam Levine och Behati Prinsloo gifte sig 2014 och har döttrarna Dusty Rose, 5, och Gio Grace, 4, ihop. Ingen av stjärnorna har i skrivande stund uttalat sig om anklagelserna.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN