aaron carter

Aaron Carters mamma anklagar fästmön Melanie Martin

Aaron Carter

Aaron Carter hittades död i sitt hem för ett par månader sen.
Nu anklagar hans mamma Jane Schneck fästmön Melanie Martin för att ha orsakat sin sons död.
Varför firar vi Nobel? – kändisarna svarar
0:22

Efter reklamen: Varför firar vi Nobel? – kändisarna svarar

(0:22)

Slå på ljud

Den tidigare barnstjärnan Aaron Carter påträffades död i sitt badkar för drygt en månad sedan. Även om hans död ännu inte fastställts rapporterade TMZ om att man hade hittat burkar med lufttryck i samma rum som Aaron hittades i.

Enligt TMZ sågs han senast vid liv på fredagskvällen då polisen knackade på hans dörr efter ett tips. Aaron skulle då ha bett polisen att gå och sagt till hushållerskan att inte störa honom mer innan han gick och låste in sig i badrummet.

Morgonen därpå gick hushållerskan och knackade på dörren för att fråga om han ville ha kaffe. När hon inte fick svar började hon ana något var fel. Inne i badrummet hittade hon barnstjärnan liggandes livlös i sitt badkar.

Mamman Jane Schneck om sonens fästmö

Aaron Carters mamma, Jane Schneck, var nyligen aktiv på Facebook och bestämde sig för att skriva flera inlägg om sonens död. I de flesta av dem talade hon även illa om hans fästmö Melanie Martin och bland annat anklagade henne för sonens död, rapporterar TMZ.

”Melanie gjorde det” och ”Jag har varnat honom i två år nu, han kom nästan hem” är två inlägg hon skrev riktade mot fästmön.

Melanie Martins svar efter anklagelserna

Anklagelserna från Melanies före detta svärmor är något som chockade henne. För TMZ berättar hon att det skiljer sig helt från hur hon upplevde deras relation innan Aaron gick bort.

Melanie säger även att Jane ofta tackade henne för att hon hade Arons bästa i hjärtat och att hon uttryckte för henne att hon visste hur mycket Melanie älskade Aaron.

Trots anklagelserna berättar Melanie att hon inte håller inläggen mot Jane – eftersom hon vet att alla i Aarons i närhet sörjer på sitt egna sätt. Melanie förtydligar även att en assistent till Aarons syster ringde henne för att be om ursäkt och berättade att inläggen har tagits ned.

Melanie säger också att hon har blivit inbjuden till Aarons begravning som familjen kommer att hålla nästa år för att sprida Aarons aska.

KÄLLA: TMZ FOTO: YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN