LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

69-åriga Caitlyn Jenners vågade bikinibild

26 jul, 2019 
Malin Ljung
För två år sedan visade sig Caitlyn Jenner för första gången i badkläder, något hon drömt om hela sitt liv. Nu delar hon med sig av en ny vågad bikinibild.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebisBrand logo
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Tv-profilen och den tidigare olympiska medaljören Caitlyn Jenner, 69, må ha pensionerat sig och njuta av livet tillsammans med fästmön Sophia Hutchins, 22.

De två lever tillsammans i Malibu, strax utanför Los Angeles puls, och även där har högsommarvärmen dragit in.

Nu visar 69-åringen upp hur hon hanterar värmen – med en vågad bikinibild från poolen. Caitlyn har publicerat bilden på Instagram där man ser hur hon ligger i en pool iklädd en svart trekantsbikini med ögonen slutna.

”Slutet på dagen-simningen. Det är 33 grader i Malibu. Men låt er inte luras… jag är täckt i solskyddsfaktor”, skriver realitystjärnan till bilden.

Radar Online uppmärksammar att det bara var två år sedan som Caitlyn Jenner visade upp sig i badkläder för första gången efter att hon genomgått en könskorrigeringen.

Annons

”För 40 år sedan frågade min psykolog mig vad min dröm var. Jag svarade henne att det var att gå på stranden och vara mitt riktiga jag”, skrev Caitlyn då till videon som visade hur hon gick runt på stranden iklädd en halterneckbaddräkt.

För ungefär fem år sedan träffade Caitlyn Jenner sin stora kärlek – 47 år yngre Sophia Hutchins. Paret är förvisso förlovade, men i en intervju under hösten 2018 talade Sophia för första gången om deras relation – och påstod att den är mer professionell än romantisk.

– Jag skulle inte beskriva det som ett romantiskt förhållande. Jag skulle beskriva vårt förhållande som att vi är partners, vi är businesspartners, jag är vd för hennes organisation, vi har så mycket gemensamt. Vi ser världen så lika och vi passar så bra för varandra eftersom vi utmanar varandra. Hon utmanar mig på så många sätt, har tillåtit mig att växa på så många sätt och jag utmanar henne att växa… Jag tror att eftersom vi delar så många intressen och åsikter så passar vi bra ihop och har ett bra partnerskap, säger Sophia Hutchins i tv-showen Hidden Truth show with Jim Breslo enligt X17 Online.

FOTO: TT

Annons