Artikeln innehåller reklamlänkar

Caitlyn Jenners flickvän Sophia, 21, om åldersskillnaden

Caitlyn Jenner med kärleken Sophia Hutchins

Caitlyn Jenners flickvän Sophia Hutchins ställer sällan upp på intervjuer, men i tisdags intervjuades hon i tv om förhållandet med den 47 år äldre transexuella stjärnan.

De träffades för fyra år sedan genom sin gemensamma makeupartist. Då var Sophia Hutchins, eller Scott som hon hette då innan sin könskorrigering, bara 18 år. För sin makeupartist berättade Scott att han tänkte bli kvinna och låta sitt hår växa ut. Det var då makupartisten berättade om en annan klient, realitystjärnan Bruce Jenner, som snart skulle bli Caitlyn Jenner, idag 68.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Makeupartisten tussade ihop dem båda och idag lever de ihop och har en hund tillsammans. Men Sophia Hutchins är noggrann med att påpeka att hon inte vill bli kallad för Caitlyn Jenners flickvän. Hon vill kalla sig partner och menar att det inte finns några romantiska känslor mellan dem.

– Jag skulle inte beskriva det som ett romantiskt förhållande. Jag skulle beskriva vårt förhållande som att vi är partners, vi är businesspartners, jag är vd för hennes organisation, vi har så mycket gemensamt. Vi ser världen så lika och vi passar så bra för varandra eftersom vi utmanar varandra. Hon utmanar mig på så många sätt, har tillåtit mig att växa på så många sätt och jag utmanar henne att växa… Jag tror att eftersom vi delar så många intressen och åsikter så passar vi bra ihop och har ett bra partnerskap, säger Sophia Hutchins i tv-showen Hidden Truth show with Jim Breslo enligt X17 Online.

Programledaren Jim Breslo påpekar att han inte kan komma på något annat kändispar med så stor åldersskillnad än Playboys grundare Hugh Hefner, som förra året avled i en ålder av 91 år. Hans fru, Crystal Hefner, var då 31 år, och det skilde 60 år mellan dem. Mellan Caitlyn Jenner och Sophia Hutchins skiljer det 47 år, något som inte Sophia ser som ett problem.

– Jag ser inte åldersgrejen i vårt förhållande. Jag ser oss som två själar som passar perfekt ihop och jag känner mig så välsignad att vi har hittat varandra och att vi kan vara så stöttande för varandra i allt vi gör, säger hon och berättar att hon är glad över att de fått sitt förhållande att fungera så länge som det gjort.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Caitlyn Jenner om Kylie Jenners hemliga graviditet

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas 6 favorithotell i Sverige

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!