LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

"50 shades"-stjärnan dejtar båda stjärnorna – samtidigt: ”Såg ut att njuta”

15 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Fifty shades of triangeldrama! Dakota Johnson dejtar inte mindre än två manliga Hollywoodstjärnor – samtidigt.
Annons

Skådespelerskan Dakota Johnson, 28, är kanske mest känd för sin roll som Anastasia Steele i de sexiga filmerna ”Fifty Shades of Grey”, där hon spelar mot Jamie Dornan, 35, som karaktären Christian Grey.

Men det är inte bara på bioduken som hennes kärleksliv är hett. Nu framgår det också att stjärnan har ett rätt så intensivt dejtingliv även privat!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nyligen sågs nämligen Dakota Johnson avnjuta en romantisk middag tillsammans med Coldplay-sångaren Chris Martin, 40. Enligt ett ögonvittne som såg paret på en sushirestaurang i Los Angeles ska de båda ha varit ”avslappnade, glada och kärleksfulla” med varandra där de satt och åt med pinnar, skriver sajten People.

Men trots att det låg romantik i luften, så är Chris inte den enda stjärnan i Dakotas liv just nu. Bara några dagar tidigare syntes ”Fifty Shades of Grey”-stjärnan ute på en dejt med en helt annan världskändis, ”Mad men”-stjärnan Jon Hamm, 46. Paret satt tillsammans på Central Park Hotel och drack drinkar.

Annons

– De såg ut att verkligen njuta av varandras sällskap, säger ett ögonvittne till tidningen Page Six.

Dakota var tidigare tillsammans med artisten Matthew Hitt, 29, mest känd från indierockbandet Drowners. Men efter två år tillsammans så tog romansen slut så sent som förra året.

– Jag är lite hjärtekrossad hela tiden, sa Dakota till Vogue i början av 2017.

Men nu ser det ut som att stjärnans hjärta har läkt och hon verkar minst sagt ha gått vidare!

Foto: IBL

Annons