TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

50 år och gravid! Janet Jackson: "Vi tackar Gud"

13 okt, 2016 
Lina Linnros
Åldern spelar ingen roll för Janet Jackson som nu bekräftar att hon väntar sitt första barn vid 50 år.
Annons

I våras lade Janet Jackson, 50, ut en film om att hon skulle ställa in sin turné p.g.a att hon ville bilda familj med sin make Wissam Al Mana, 41:

– Vi är inne på andra benet av turnén och det har faktiskt skett en plötslig förändring. Min  och jag planerar vår familj. Därför senarelägger jag turnén. Snälla, försök förstå att det här är viktigt för mig nu, säger sångerskan bland annat i videon.

Efter detta har det tisslats och tasslats om att 50-åriga Janet ska ha blivit gravid och nu bekräftar sångerskan det i Amerikanska tidningen People genom att lägga upp en bild med texten:

– Vi tackar Gud för välsignelsen.

Enligt Dailymail berättar en källa att “Janet är super exalterad. Hon mår fantastiskt. Janet känner sig stark och är bara så exalterad över att bebisen ska komma. Hon känner att det är en av de bästa sakerna som någonsin hänt henne”

Giorgio Armani F / W 2013-2014
Janet Jackson gifte sig 2012 med Wissam Al Mana.

Foto: Stella, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons