LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

44-åriga Geri Halliwell gravid med bebis nummer två

11 okt, 2016 
Lina Linnros
Geri Halliwell "Ginger spice" är gravid med barn nummer två. Sångerskan tackar "moder jord" för graviditeten
Annons

Geri Horner (tidigare Halliwell), 44, och Christian Horner 42, väntar barn tillsammans. Geri publicerade igår ett inlägg på Instagram med texten “Gud välsigne moder jord”. På bilden syns en tecknad gravid kvinna med hashtaggen #mamaspice och en bebis-emoji.

Detta bekräftades senare till tidningen DailyMail av Geris talesperson:

– Geri och Christian är överförtjusta över att kunna berätta att de väntar sitt första barn tillsammans. De är överlyckliga över de goda nyheterna och kan knappt vänta tills de får välkomna det senaste tillskottet till familjen.

Annons

Detta blir parets första gemensamma barn då “Spice Girls-sångerskan” redan har en dotter Bluebell, 10, från sitt tidigare förhållande med manusförfattaren Sacha Gervasi. Även Christian har en två-årig dotter Olivia från ett tidigare förhållande.

Geri och maken visade upp sig på röda mattan bara några timmar efter att graviditeten bekräftats.
Geri och maken visade upp sig på röda mattan bara några timmar efter att graviditeten bekräftats.

Geri och Formel- 1 bossen Christian Horner gifte sig i Bedfordshire 2015 och de har tidigare uttalat sig att de gärna skulle vilja ha fler barn, kanske till och med adoptera:

– Om det skulle hände skulle det vara fantastiskt. Men vi är redan välsignade med två flickor. Vi kanske skulle kunna tänka oss adoption men låt oss vara ärliga, vi vet att vi är så lyckligt lottade så man får inse att det kanske inte är läge att utmana ödet.

Annons

Tidigare Spice Girls kollegan Emma Bunton var snabb med att gratulera genom att publicera en nytagen bild på dem tillsammans, där Emma håller Geri på magen, med texten: “Grattis till min vackra vän” och med hashtaggen #SpiceBaby on the way!

Attitude Magazine Awards, London, UK - 10 Oct 2016
Emma var snabb med att klappa babykulan.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons