30-åriga artisten ihjälskjuten till döds – under dejt med flickvännen

PnB Rock

Nu har vi mötts av det tragiska beskedet att rapparen PnB Rock har dött. Artisten blev skjuten när han var ute och åt på restaurang med sin flickvän.
Läs mer här!
Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålder
0:43

Efter reklamen: Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålder

(0:43)

Slå på ljud

Rakim Hasheem Allen,30, mer känd som PnB Rock, var en amerikansk rappare och sångare från Philadelphia, Pennsylvania. Rapparen var mest känd för sin singel Selfish, som toppade som nummer 51 på amerikanska Billboard Hot 100.

Tragiska nyheten om rapparens bortgång – sköts ihjäl

Nu har vi mötts av det tragiska beskedet att rapparen har dött. Artisten blev ihjälskjuten när han var ute och åt på restaurangen Roscoe's Chicken and Waffles med sin flickvän, Instagram-modellen Steph Sibounheuangunder, under måndagskvällen.

Den unga rapparen dödförklarades på ett sjukhus i Los Angeles i måndags. Dit han fördes snabbt bara minuter efter skottlossningen. Det var TMZ som var först ut med den tragiska nyheten. Enligt en källa till TMZ så verkade skytten ha riktat in sig på PnB för att råna rapparen. Innan skjutningen hade artisten nämligen delat med sig en video på sig själv där han bar dyra smycken.


Just nu är den misstänkte fortfarande på fri fot. Men det finns tydligen en övervakningsvideo som kan hjälpa polisen att identifiera honom.

PnB Rock flyttade till L.A. från Philadelphia efter att ha skrivit på ett skivkontrakt med Atlantic Records efter hans debutmixtape 2014. Hans artistnamn syftar på ett gathörn i stadsdelen Philly där han växte upp.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN