Artikeln innehåller reklamlänkar

2 månader efter insjuknandet – Ozzy Osbournes nya glädjebesked

Efter sjukdomsbeskedet – Ozzy Osbourne kommer tillbaka till Sverige.

Två månader efter insjuknandet ger Ozzy Osbourne nu sina fans ett glädjande hälsobesked. ”Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka”, skriver hårdrocksstjärnan.

Rockstjärnan Ozzy Osbourne, 70, har haft en hel del problem med hälsan genom åren. Han har tidigare missbrukat både alkohol och narkotika och har dessutom råkat ut för en lång rad olyckor. De flesta av dessa har dock gått att relatera till just missbruksproblemen.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Den 22 februari tidigare i år skulle hårdrockslegendaren ha uppträtt i Stockholm tillsammans med metalbandet Judas Priest, men spelningen sköts upp på grund av sjukdom.

Ozzy Osbourne uttryckte då sin frustration på sin Facebooksida, och bad sina fans om ursäkt.

Ozzy Osbourne har tidigare spelat i heavy metal-bandet Black Sabbath, men turnerar nu under sitt eget namn.

Ozzy Osbourne har tidigare spelat i heavy metal-bandet Black Sabbath, men turnerar nu under sitt eget namn. FOTO: Splash news

Jag kan inte fatta att jag måste boka om fler spelningar. Jag kan inte beskriva med ord hur frustrerad, arg och deprimerad jag känner mig över att inte kunna turnéra just nu”.

Han fortsatte:

Jag är tacksam över kärleken och stödet jag får från min familj, mitt band, vänner och fans, det är verkligen det som får mig att fortsätta. Ni ska veta att jag blir bättre för varje dag. Jag kommer att bli återställd och avsluta min turné. Jag kommer tillbaka”.

Ozzy återvänder till Sverige

Nu, två månader efter insjuknandet, har Ozzy Osbourne tillfrisknat och ett nytt datum är spikat. Den 22 februari 2020 återvänder han till Sverige och Judas Priest kvarstår som förband.

”Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Europa för dessa föreställningar. Tack till alla fans som hänger kvar och som väntat på dessa nya datum. Jag kan inte vänta på att få träffa er alla nästa år”, skriver Ozzy om turnén i ett pressmeddelande.

Ozzy Osbourne tillsammans med hustrun Sharon Osbourne.

Ozzy och hustrun Sharon Osbourne har varit gifta sedan 1982. Tillsammans syntes de i tv-serien ”The Osbournes” som sändes 2002-2005. FOTO: TT/Vianney Le Caer

LÄS MER: Ozzy Osbourne akut opererad – stjärnan bryter tystnaden

LÄS MER: Sharon om våldsamma bråken med Ozzy Osbourne

FOTO: TT/Rickard Nilsson, TT

SENASTE NYTT!