Artikeln innehåller reklamlänkar

17 år efter filmdebuten – Britney Spears oväntade besked

03 feb, 2019 
AvLotta Gray
Britney Spears i ny film
Britney Spears chockar alla med sitt nya besked. Nu återvänder hon till filmduken i en skräckfilm.
Annons

Det har varit tyst kring sångerskan Britney Spears, 37, länge. Hon har legat lågt både med sitt privatliv och sin karriär och det var 17 år sedan hon syntes på vita duken i filmen Crossroads.

Men skam den som ger sig. Nu kommer sångerskan att medverka i filmen Corporate Animals, en skräckfilmskomedi, avslöjade regissören Patrick Brice nyligen på Sundance filmfestival, enligt In Touch.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Britney Spears spöke kommer att vara i filmen. Det är karaktären Aidan, spelad av Calum Worty, som är besatt av Britney och han håller på att bli galen, och tror att hon pratar med honom genom väggarna.

Britneys medverkan chockar kollegorna

Det var inte bara fans som blev överraskade över att artisten skulle figurera på film, även skådisen Jessica Williams, 29, som också ses i filmen, blev chockad när hon fick veta.

Annons

– Va? Vad är det här? Det är fantastiskt, jag är så glad att jag har den energin i filmen.

Tydligen har det varit flera artister uppe på tapeten om vem som skulle få rollen.

– Vi hade en önskelista, men vi visste inte vem som skulle tacka ja. Vi gjorde en rad olika versioner, osäkra på vem som skulle vara bäst i slutet på dagen, berättade Karan Soni, medverkande.

Britney har tagit en paus då hennes pappa hamnade på sjukhus för fem månader sedan och hon har de senaste åren och hon har varit i en tvist med ex-maken Kevin Federline angående utbetalning av underhåll. Kevin kämpar på, men Britney är inte vidare sugen på att samarbeta i den rättsliga processen. Frågan är om hon lider brist på pengar. Nu lär hon få nya när hon blir skådis för en stund.

FOTO: TT/Chris Pizzello

Annons