Artikeln innehåller reklamlänkar

12 dagar efter förlossningen – Candice Swanepoels ilska efter bilderna: "Så elakt"

Candice Swanepoel ryter ifrån mot kropphetsen

Candice Swanepoel är supermodell och blir ständigt bedömd för sitt utseende, nu lackar hon ur på Instagram och ryter ifrån ordentligt mot alla elaka kommentarer.

Att bli bedömd för sitt utseende och framförallt sin kropp är vardag för Victoria’s secret-modellen Candice Swanepoel, 29. Hennes utseende är hennes främsta verktyg i hennes yrke, men hon är trött på allas synpunkter på framförallt hennes kropp.

I juni födde Candice Swanepoel sin andra son Ariel och visade stolt upp honom tillsammans med storebror Anacan Instagram. Hela familjen var väldigt lycklig och hon öste kärlek över sina söner.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

“Det här är de mest värdefulla gåvorna som livet har givit mig. Jag är lyckligt lottad som får vara deras mamma, som får guida dem genom det som kallas livet. Nu kommer de alltid att ha varandra”, skrev modellen när yngsta sonen hade kommit till världen.

Men knappt två veckor efter det att sonen kommit till världen ilsknade Candice Swanepoel till ordentligt. Det var efter att hon tillbringat en dag på stranden tillsammans med sin familj som paparazzis hade fotat henne i bikini och flera av de som såg bilderna  kommenterade otrevliga saker om hennes kropp. Kroppshat är ingenting som hon accepterar och därför valde hon själv att publicera bilderna på sin Instagram och ryta ifrån ordentligt.

“Det här är jag 12 dagar efter att jag fött min son. Om du har någonting dåligt att säga om den…kolla på dig själv. Samhället är så elakt mot varandra.”, skriver hon.

Förutom att hon tycker att människor är elaka mot varandra så passar hon på att dissa samhällets sjuka krav på kvinnans kropp. Och ifrågasätter om de känner att de har rätt att kommentera hennes kropp bara för att hon råkar vara supermodell.

“Skönhetsnormen är ibland omöjliga för kvinnor idag, jag skäms inte över att visa min mage efter förlossningen. Jag är stolt faktiskt. Jag bar på min son i 9 månader där inne. Jag tycker att jag förtjänat rätten till att ha en liten mage, är det för att jag är modell? Vi är faktiskt normala människor vi med så låt mig njuta på stranden i fred tack” , fortsätter hon.

Sedan avslutar hon med att hylla kvinnokroppen för att den klarar av att bära ett barn i nio månader.

“Jag måste inte dölja min mage bara för att människor har orealistiska krav på kvinnan. Vi skapar liv, vad kan du göra? Tjejer, vi är i det här tillsammans, var snälla mot varandra”, avslutar hon.

Candice Swanepoel är trött på all kroppshets mot kvinnor.

Candice Swanepoel hon är själv supermodell och van vid att folk bedömer hennes utseende.

Hon födde precis sin yngste son, och nu ryter hon ifrån mot all kroppshets som förekommer mot hennes nyförlösta kropp.

Hon tycker inte det är okej att samhället sätter såna sjuka krav på kvinnokroppen.

Candice har två söner, Anacan och Ariel.

LÄS OCKSÅ: Kopiera supermodellen Gigi Hadids trendiga stil

LÄS OCKSÅ: Prinsens oväntade vändning – tillsammans med supermodellen

Foto: IBL

Senaste nytt