LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

1 år efter förlovningen – Ed Sheerans hemliga bröllop avslöjat

28 feb, 2019 
AvOla Brising
Strax före nyår 2018 förlovade sig Ed Sheeran med Cherry Seaborn utan att säga ett ord till fansen. Före jul gifte de sig dessutom i största hemlighet.
Annons

Världsstjärnan Ed Sheeran, 28, är en stor romantiker, men vill inte gärna dela med sig av sitt privatliv till allmänheten. För strax över ett år sedan förlovade han sig i hemlighet med flickvännen och ungdomskärleken Cherry Seaborn, 26.

”Jag skaffade mig en fästmö precis innan nyårsafton. Vi är väldigt kära och våra katter är jätteglada de också, skriver han på Instagram samtidigt som han för första gången berättar hon den glada nyheten”, avslöjade han på sin Instagram i slutet av januari förra året.

Vissa fans var lite ledsna över att de inte fått veta något tidigare, men de flesta var oerhört glada för hans och Cherrys skull.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ed Sheeran och Cherry Seaborn träffades när de gick på gymnasiet, men sedan hoppade Ed av skolan för att satsa på musikkarriären istället. Samtidigt pluggade Cherry klart och därefter tog hon en examen i molekylärbiologi. Förutom att satsa på utbildningen spelade Cherry dessutom landhockey på hög nivå och var med i Englands U-21 landslag.

Annons

Men det var inte förrän 2015 som de började dejta på riktigt.

”Grattis Ed och Cherry!! Så fantastiskt att gifta sig med sin ungdomskärlek. Som man säger, om något kommer tillbaka till en så är det menat att vara”, skrev en av hans följare för ett drygt år sedan då han offentliggjort förlovningen.

”Wow!!! Snälla kan du inte sjunga Perfect på ert bröllop?”, skrev en annan.

Huruvida Ed spelade Perfect på bröllopet eller ej finns det inga uppgifter om, men faktum är att han gifte sig redan före jul. En av artistens vänner berättar för tidningen The Sun:

– Ed gifte sig några dagar före jul. Det var en väldigt lugn ceremoni, bara de närmsta vännerna, den närmsta familjen och en präst.

Ed Sheerans bröllop utan kända vänner

Källan fortsätter:

– Det var bara 40 personer där, ingen Taylor Swift, inget skivbolagsfolk, inga kungligheter eller popstjärnekompisar. Han ville inte ha en massa trams, bara ett enkelt vinterbröllop för deras egen kärleks skull.

Annons

Samtidigt konstaterar den nära vännen:

– Är det inte fantastiskt att världens största popstjärna bara kan sticka iväg och gifta sig i tysthet utan att någon märker det?

Enligt uppgift planerar dock Ed och Cherry att även ställa till med en större bröllopsfest, för båda alla hans kändiskompisar och bekanta och hennes akademikervänner, framåt sommaren. Samma källa avslöjar:

– Ed och Cherry planerar en stor festivalliknande fest i slutet av sommaren. Det kommer att bli massvis med sång och dans. Då kommer de även att bjuda in Taylor Swift, skivbolagsfolket och kungakompisarna.

För att ingen skulle veta exakt när de gifte sig har både Ed och Cherry fortsatt ha på sig samma förlovningsringar istället för att byta till nya vigselringar, något han själv berättade om i australiensisk press i mars förra året:

– Vi har båda redan våra ringar. Något som gör att ingen kommer att veta när vi har gift oss.

Om och när de äkta makarna planerar att bilda familj finns det än så länge inga uppgifter om. För närvarande har de dock flera katter tillsammans som de älskar väldigt mycket.

FOTO: TT, Instagram

Annons