TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Skådespelerskan om hundraettåringens spott: "Jag tycker det är jättejobbigt"

20 dec, 2016 
AvJonna Friberg Wennerberg
Succé-filmen "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" har äntligen fått en uppföljning. Men vad tycker egentligen skådespelarna själva om karaktärerna? Hänt passade på att fråga på premiären av "Hundraettåringen som smet från notan och försvann".
Annons
Hänt på premiären av "Hundraettåringen som smet ifrån notan och försvann"Brand logo
Hänt på premiären av "Hundraettåringen som smet ifrån notan och försvann"

Några dagar före jul vankades det galapremiär på biograf Sergel i Stockholm. Det var bröderna Herngrens “Hundraettåringen som smet från notan och försvann” som visades på den vita duken för första gången. Föregångaren, “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”, blev en stor succé och gick rakt in i hjärtat på hela svenska folket. Uppföljaren har biopremiär på juldagen och väntas bli en av årets största filmer.

Hela teamet bakom var på plats för att ta emot publikens reaktioner och för att svara på frågor.  På röda mattan vimlade det av kända ansikten med höga förväntningar på vad de skulle få se. Hänt var såklart på plats för att ta tempen på dem alla.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons