Artikeln innehåller reklamlänkar

Viktor Frisks nya avslöjande om relationen med Martina Haag

Efter Viktor Frisk och Martina Haags bilder på sociala medier har många följare undrat om de är ett par eller inte. Nu ger Viktor Frisk svar på tal och berättar ärligt om relationen – samt avslöjar duons framtidsplaner.
Viktor Frisk talar ut om relationen med Martina Haag
Slå på ljud

Allt började när Viktor Frisk, 24, och författaren Martina Haag, 55, tävlade i TV4:s Let’s dance förra året. De fann varandra snabbt och snart började spekulationerna: är de ett par eller är de bara vänner? Martina Haag och Viktor Frisk blev nämligen väldigt tighta och har setts umgåtts flitigt efter tv-programmet.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Romansryktena eldades på rejält när Viktor Frisk la up en bild där han och Martina Haag håller om varandra med bildtexten ”Bästa kvällen” och Martina Haag postade i sin tur en kärleksfull bild när Viktor fyllde år.

 ”En av de finaste, lojalaste, knasigaste människor jag har träffat”, skrev hon på Instagram då.

Viktor Frisk svarade då i en kommentar: ”Älskar dig, ses sen”.

I juli berättade Viktor för Nöjesbladet att han och Marina endast är vänner, men när författaren Camilla Läckberg skrev en kommentar till en bild på Viktor och Martina blev följarna ännu en gång tveksamma till att det inte skulle vara kärlek i luften. Camillas kommentar löd nämligen:

”Episk kärlekshistoria. Moderna tiden Scarlett O’Hara och Rhett Butler (googla Viktor)”, skrev hon och syftade då på huvudpersonerna i romanen Borta med vinden.

När Hänt träffar Viktor Frisk frågar vi om alla spekulationer varpå han svarar säkert att det inte finns någon kärlek där. Han och Martina är bara goda vänner och han gillar henne väldigt mycket på ett vänskapligt sätt.

– Jag kan dementera det ryktet. Jag och Martina är bara vänner, säger han.

Viktor Frisk och Martina Haag ska göra film tillsammans

Viktor Frisk och Martina Haag har däremot något annat stort på gång tillsammans – nämligen en film. För Nöjesbladet berättar han om planerna.

– Jag vet inte hur mycket vi får berätta, men vi ska åka ner till Smögen och sätta oss på Käringön och skriva allting. Vi har bra idéer och mer kommer sen, säger han.

Projektet är i startgroparna men Viktor Frisk verkar se fram emot att arbeta med sin nära vän.

– Vi satt och snackade en dag, hon har ju skrivit filmmanus förut med bland annat Peter Magnusson, och kom fram till att vi borde göra det här tillsammans. Vi började prata om olika idéer, började asgarva och till slut ville vi får ner allt på papper för att göra en bra grej av det. Vi har en idé, vi har en investerare och sen får vi se, säger han till Nöjesbladet.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!