Angelinas nya kärlekslycka – efter skilsmässan från Brad Pitt

Angelina Jolie verkar ha hittat kärleken igen efter separationen från Brad Pitt.
Angelina Jolie verkar nu äntligen ha funnit kärleken igen. Nyligen sågs hon mingla med mexikanska regissören Alfonso Cuaron.
Annons

Ingen har väl lyckats undgå den smutsiga och uppslitande skilsmässan mellan Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 54. I två år har den pågått och paret har inte lyckats komma överens om någonting i stort sett. Framför allt inte var de ska bo då Angelina velat ta barnen med sig och flyttat till Europa. Men nu verkar det som om Angelina har lyckats hitta kärleken igen, enligt nöjessajten Radaronline.

Det var på visningen av filmen Roma som hon kom tillsammans med den mexikanske regissören Alfonso Cuaron, 57. Angelina lär vara ett stort fan av hans jobb och filmen Roma tippas bli en stor snackis. Förhoppningsvis är barnen Maddox, 17,  Pax, 14,  Zahara, 13, Shiloh, 12 och de 10-åriga tvillingarna Knox and Vivienne glada över att deras mamma verkar lyckligare.

Var tidigare tillsammans med en halvsvensk

Angelina har tidigare kopplats samman med en annan man efter separationen från Brad Pitt – nämligen halvsvenske Garrett Hedlund, 33, enligt Radaronline.

Annons

– Det har gått från att de mejlat någon gång ibland till att de nu sms:ar varandra hela tiden och planerar romantiska middagar på tu man hand, sa då en av stjärnans tjejkompisar till sajten.

Hon fortsätter:

– Det är Garett som tar initiativet.

Ironiskt nog var Garretts första stora roll som skådis mot just Brad Pitt i filmen Troy 2004. Angelina träffade däremot inte den nio år yngre kollegan förrän 2014 då han hade en roll i filmen Unbroken som hon regisserade.

Men tydligen har relationen nu runnit ut i sanden och Angelina har siktet inställt på Alfonso istället.

Äktenskapet med Brad havererade 2016 och mitt under den infekterade vårdnadstvisten anklagade Angelina sin exmake för att ha misshandlat sonen Maddox på ett flygplan. Varken Los Angeles socialförvaltning eller FBI, som utredde ärendet, fann någon grund till anklagelserna.

Nu hoppas vi att det råder vapenvila mellan ex-makarna.

LÄS MER: Sonen Maddox, 17, lämnar Angelina Jolie – därför flyttar han från familjen

LÄS MER: Brad Pitts vändning efter skilsmässan med Angelina Jolie

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…