3-åringen stoppad under resan – skarp kritik mot Isabella

Isabella Löwengrip i Duabi med barnen
Isabella Löwengrips besök på Legoland i Dubai med barnen blev inte som de önskade. Dottern Sally, 2, stoppades – och Isabellas avslöjande om hur hon försökte lösa det får följarna att rasa.
Annons

Isabella Löwengrip, 28, må resa över hela jorden i sin roll som affärskvinna och entreprenör. Men den här veckan har hon tagit ledigt och unnat sig en lyxsemestern med barnen Gillis, 4, och Sally, 3. Med på resan finns även pojkvännen Hampus Jarlbo och de fyra har sökt sig till Dubai.

Annons

Isabella har på sina sociala medier visat upp hur de flög dit i första klass, och att de under veckan bor i en privat lyxvilla som är belägen på vattnet.

Under torsdagen tog de en paus från allt badande och passade istället på att besöka Legoland. Men det blev en besvikelse för dottern Sally som stoppades i parken – orsaken var att hon var för kort för att kunna åka alla attraktioner hon ville. Något som Isabella på sin blogg kritiserar.

”Vi lekte i timmar och jag rekommenderar verkligen parken. Det enda var att de var så hårda på regler, Sally saknade 0,5 cm (!) för att kunna åka 105 cm-attraktionerna”, skriver hon och fortsätter:

”Jag brukar kunna övertala eller muta till mig min vilja igenom (ni ska bara veta vad långt man kommer med några sedlar i sin hand) men här tog det fullständigt stopp. Jag blev lite irriterad men släppte det sen. Det fanns massa saker att göra”.

Isabella Löwengrips läsare och följare verkar dock inte sympatisera med besvikelsen, istället riktar de nu skarp kritik mot hennes avslöjande att hon försökte muta in dottern.

”Går ni tillväga så på Löwengrip också? Mutar er till det ni vill ha? Osmakligt. Har följt dig sedan starten men nu tackar jag för mig. Så trist”, skriver en person.

”Psch, det är precis sånt här tramsigt, osmakligt och provocerande beteende som får mig att alltid avstå från att köpa dina produkter. Icke-strategiskt och oprofessionellt för någon som ska vara ett ansikte utåt”, skriver en annan.

”Låter som en super härlig dag dock förstår jag inte syftet i som förälder att tjata till sig något man inte får. Ett nej är ett nej och de med längden har ju med säkerhet att göra. Och alla barn är lika mkt värda om de ska få åka en karusell eller inte. De kan ju inte ta emot någon som betalar för att strunta i längden sen inte till de som inte betalar. För regler är till för att följas och du som förälder borde lära barnen de”, skriver en tredje.

Isabella Löwengrip har i skrivande stund själv inte bemött kritiken som uppstått efter inlägget.

FOTO: Ibl, Instagram

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…