LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här är sanningen om livvakterna i Masked singer Sverige – TV4:s svar

09 apr, 2021 
Livvakterna i Masked singer
TV4:s nya satsning Masked singer Sverige blev snabbt populärt.
Premiären lockade många tittare och frågan om vilka kändisar som döljer sig bakom maskerna är en av största snackisarna.
Men de som vaktar maskerade kändisarna då?
Vilka är livakterna i Masked singer Sverige?
TV4 svarar Hänt.
Annons
Allt du behöver veta om – Masked Singer SverigeBrand logo
Allt du behöver veta om – Masked Singer Sverige

Det nya tv-programmet Masked singer Sverige tog tv-tittarna med storm direkt vid premiären. I showen får en expertpanel och tv-tittarna följa 12 maskerade kändisars resa genom en sångtävling. Under programmet visas en del ledtrådar om varje kändis, vilket ska ge panelen och tittarna en chans att kunna gissa sig fram till vilka som döljer sig under maskeringarna.

Hemlighetsmakeriet är i sitt esse och några som alltid finns vid de maskerade kändisarnas sida är livvakterna.

Livakterna i Masked singer Sverige
Kändis och livvakter.

Det är ju inget snack om saken att de har koll på årets deltagare i Masked singer Sverige. Men vilka är de och hur blev de valda för uppdraget?

Livakterna i Masked singer sverige
Livvakterna vakar över Masked singer-deltagarna.

Vilka är livvakterna i Masked singer Sverige?

Ja, den ständiga frågan är ju vilka kändisar som döljer sig under maskerna. Men vilka är då dessa livvakter som skyddar dessa spännande sagofigurer och karaktärer? Hur blev de valda och varför?

Annons

– Livvakterna blev valda genom en casting, avslöjar TV4:s exekutiva producent Anika Beclijevski för Hänt. Hon fortsätter:

– De är castade till Masked singer för att vakta våra masker.

Men är det samma vakter i alla program? Då grabbarna i kostym och solglasögon har en hel del likheter med varandra kan det kanske vara svårt att avgöra vem som är vem. Men också såklart om det är samma livvakter hela tiden eller om de byts ut successivt. TV4 bringar klarhet kring de undringarna också.

– Det är samma vakter i alla program, avslutar Anika Beclijevski.

Masked singer Sverige sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4, TV4

Annons