LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jessica Anderssons bröllopslycka – nya bilderna avslöjar

20 sep, 2022 
André Färnsveden
Jessica Andersson
Under helgen firade Jessica kärleken.
På Instagram delade hon bilder från den fina bröllopsceremonin.
Se bilderna här!
Annons
Anna Sahlene om relationen till hennes man: ”Levde som gifta”Brand logo
Anna Sahlene om relationen till hennes man: ”Levde som gifta”

Idag är Jessica Andersson en av Sveriges största schlagerdrottningar. Hennes karriär tog fart efter att hon medverkade i tv-programmet Fame factory i början av 00-talet. Som en följd av hennes framgångar i musikprogrammet skapade Bert Karlsson, 77, duon Fame med Jessica Andersson och en annan tävlande, nämligen Magnus Bäcklund, 56.

Innan programmet var Jessica gift med sångaren Rickard Andersson. Men det äktenskapet varade endast i två år och Jessica hittade senare kärleken i musikern Jonas Erixon och 2002 fick sonen Liam Erixon ihop.

Men Jessica och Jonas splittrades och idag har Jessica en ny relation. 2016 träffade artisten krögaren Johan Malm och de har varit ihop sedan dess.

Jessica Andersson öppnar upp om sin operation

Förra året fick Jessica Andersson genomgå en ögonoperation. Ett halvår senare gav hon en uppdatering på sitt synfel i en intervju med Expressen.

Annons

– Det är jättebra. Jag ser igen. Jag hade ganska dålig syn och började känna att på vissa jobb där man är beroende av texter på iPads så blev det halvjobbigt att inte se, så då kollade jag upp operationen och testade och det gick ju jättebra, jag är väldigt nöjd, sa Jessica till tidningen.

I somras åkte Jessica på turné med Diggiloo i nästan två månader. Hon berättade då om sina planer när turnén var över.

– Jag ska åka en vecka till Dubai på semester, och sen ska jag bara vara hemma och komma ikapp med hem och man och husdjur och så. Måla lite tavlor, bara vara ledig, säger Jessica.

Jessica Anderssons bröllopslycka

Och det verkar som att Jessica och pojkvännen Johan även har haft möjligheten att fira kärleken ihop med vänner när de gästade ett bröllop ihop. Det var hennes vän Johanna Beijbom, som Jessica har jobbat med på olika krogshower, som gifte sig med sin partner Christopher Beijbom.

Hurra för kärleken! Hurra för er Johanna Beijbom och Christopher Beijbom. Tack för en alldeles fantastisk helg!”, skriver Jessica på sin Instagram.

I bildspelet delar Jessica flera bilder och videor från den stora festen.

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT

Annons