LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filippa Toremo visar upp lägenheten – se unika bilderna inifrån

09 jul, 2023 
Frida Eklöf
Filippa Toremo visar upp lägenheten
Filippa Toremo var gravid utan att veta om det.
När hon fick beskedet var hon i vecka 23 och det var för sent att göra abort.
Två dagar efter sonens födsel flyttade hon in i en ny lägenhet med pojkvännen och sonen.
Nu visar hon upp lägenheten!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Petter Stordalen visar upp enorma lyxhuset – Pernilla Wahlgrens starka reaktionBrand logo
Petter Stordalen visar upp enorma lyxhuset – Pernilla Wahlgrens starka reaktion

Det var i höstas som influencern Filippa Toremo, 26, delade med sig av ett videoklipp på Instagram där hon berättade att hon var gravid. Filippa hade ett längre tag haft problem med sin mage, något hon trodde berodde på hennes IBS, men efter ett läkarbesök visade det sig att hon var gravid.

Graviditeten var inte efterlängtad utan kom som en chock för Filippa – i flera månader hade hon varit gravid utan att veta om det. Och när hon fick beskedet var det för sent att göra abort, hon var gravid i vecka 23.

– Jag föll till golvet, jag tänkte ”det här händer inte mig.” Jag blev arg, ledsen, fick panik, har Filippa sagt om situationen i en intervju i Bianca Ingrossos talkshow BIANCA.

Filippa Toremo visar upp lägenheten: ”Underbart”

Det var i slutet av februari tidigare i år som Filippa födde sonen Todd. Och för bara några månader sedan visade Filippa även upp pappan till sonen, vid tidpunkten som hon var gravid var hon beredd på att ta sig an föräldraskapet ensam då hon inte hade någon relation med pappan.

Annons

Men saker och ting ändrades, två dagar efter att Todd föddes flyttade Filippa och Kit Dahlman ihop.

Tillsammans hyr de nu en lägenhet i centrala Stockholm och Filippa och Kit har blivit ett par.

Det är i frisören Emelie Johanssons Youtubeserie I badrumsskåpet som Filippa nu visar runt i lägenheten som familjen bor i.

Lägenheten består av kök, vardagsrum, badrum, två sovrum med en walk in closet och en terass. I anslutning till köket har de en stor terass med utsikt över Stockholm. Något som är en favorit hos Filippa.

Annons

– Det är så mysigt men hade man inte haft det här fönstret så hade det inte varit samma lägenhet, det är verkligen så underbart, säger Filippa i videon.

Köket och takterassen.
Takterassen med utsikt över takåsarna.
Annons
Vardagsrummet är inrett i beiga toner.
Ett av sovrummen.
Annons

Och det är ingen nådig lägenhet som familjen bor, den är minst sagt smakfullt inredd och vi förstår varför dem trivs så bra där!

FOTO: YOUTUBE

Annons