LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Ernst Kirchsteigers karriärbyte avslöjat – efter avhoppet i tv-rutan

20 aug, 2022 
Ernst
Ernst Kirchsteiger meddelade tidigare i år att han inte kommer göra Sommar med Ernst.
Sedan dess har det varit tyst från tv-profilen...
Fram tills nu!
Annons
Pär Lernströms löfte om Idol 2022: "Större än någonsin"Brand logo
Pär Lernströms löfte om Idol 2022: "Större än någonsin"

TV4-personligheten Ernst Kirchsteiger har fångat många tittares hjärtan genom åren med sina personliga program Jul med Ernst och Sommar med Ernst.

Men under våren kom chockbeskedet för tv-tittarna. Ernst kommer inte längre sända programmet och försvinner från tv-rutan.

”Vår i luften och den svenska sommaren gör sig påmind, och i år blir den lite annorlunda. För första gången på 22 år tar jag och "Sommar med Ernst" en välbehövlig semester”, skriver Ernst Kirchsteiger i inlägget.

TV4-profilen fortsatte även förklara att han behöver utrymme för andra saker. Bland annat att han ska ägna sig mer åt matlagning, som är ett av hans stora intressen.

Men nu nås vi av nyheten om nästa spännande projekt!

Ernst Kirchsteiger om den lediga sommaren: ”Lite ovant”

För tidningen Expressen berättar Ernst nu att det har känts ovant att vara ledig, då han de senaste 22 åren spelat in program under sommartiden.

Annons

”Lite ovant, men väldigt skönt” skriver han i ett meddelande till Expressen och fortsätter:

”Jag har läst mycket, målat, badat massor, jobbat mycket i min trädgård. Jag har varit på Solliden och gjort ett spännande jobb. Men jag har främst försökt ta det lite allmänt lugnt”.

I samma veva skriver han om lyckan att få vara farfar och att han umgåtts med barnbarn.

Det ska Ernst Kirchsteiger göra nu – efter försvinnandet från tv-rutan

När Ernst uttalade sig om att det år 2022 inte skulle bli något Sommar med Ernst var många förvånade. Och det står heller inte klart ifall det kommer försätta nästa år eller inte.

– Det är paus i år, det är så det är sagt. Det är inte samma sak som att det inte blir nästa år och heller inte sagt att det blir nästa år, har Ernst kontaktperson Krister Roseen tidigare berättat.

Nu nås vi dock av nyheten att Ernst investerar i e-handels- och växtföretaget Lalaplants.

Planen är att tv-profilen ska ha en digital växtskola på plattformen för att lära ut hur man tar hand om växter på bästa sätt!

Vi önskar Ernst stort lycka till!

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons