ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Talang-deltagaren Peter Åberg om Bianca Ingrossos flirtiga invit

14 jan, 2022 
Johanna Alm
Bianca Ingrosso och Peter Åberg
Under fredagen har den nya säsongen av Talang 2022 premiär och det är ett minst sagt händelserikt avsnitt.
När det var tur för deltagaren Peter Åberg att inta scenen ger jury-medlemmen Bianca Ingrosso en flirtig invit till honom.
För Hänt berättar han nu om hur det egentligen kändes.
Annons
Edward af Silléns avslöjande om Talang: ”Alla vet att det är Bianca som leder”Brand logo
Edward af Silléns avslöjande om Talang: ”Alla vet att det är Bianca som leder”

Talang 2022 är äntligen tillbaka och efter att premiäravsnittet nu sänts på TV4 går det inte att undgå känslan av att det kommer bli ännu en succésäsong.

Precis som förra året är det Sarah Dawn Finer, David Batra, Bianca Ingrosso och Edward af Sillén som sitter i jurypanelen.

I det första avsnittet av Talang uppstod det en flirtig stämning mellan Bianca och en av deltagarna – Peter Åberg. Nu berättar han för Hänt om hur det egentligen kändes.

Därför valde Samir Badran att lämna TV4:s Talang

I tre säsonger har programledaren Pär Lernström haft sin sidekick Samir Badran vid sin sida.

Men förra året kom de tråkiga nyheterna om att han valt att lämna Talang bakom sig.

I en intervju med Aftonbladet berättade han om beslutet.

– Det var ingen dramatiskt beslut, utan det bara skedde helt naturligt eftersom jag har haft mina mäklarstudier, sa Samir och fortsatte:

Annons

– Alltså, jag älskar Talang, det är typ det roligaste jobbet jag har haft, så det är klart att det är sorgligt. Men det känns ändå som helt rätt beslut att ta.

Peter Åberg om Bianca Ingrossos flirtiga invit

I premiäravsnittet av Talang 2022 intar bland andra Peter Åberg scenen och hans framträdande där han löser en rubikkub samtidigt som han balanserar en fjäder på pannan och minns varenda ord på bokstaven F i Svenska akademiens ordlista golvade hela juryn.

Inte minst Bianca som efter hans uppträdande utropade en flirtig invit till Talang-deltagaren.

– Du är ju min drömman, alltså du kan balansera saker, du kan lösa saker, minnas saker och prata. Är du singel?, frågar Bianca varpå Peter svarar att han är gift och har barn.

– Ja, jag är ju inte heller singel så, säger Bianca då.

I ett meddelande till Hänt berättar nu Peter om hans känsla efter de fina orden från jury-medlemmen.

– Det var väldigt smickrande och lite chockerande.Det är svårt att reagera på något sådant i en sån situation med 500 pers som kollar på en. Nu är jag lyckligt gift så jag är också lite svårflörtad. Men jag har alltid försökt säga till min fru att jag är en drömman och nu har jag lite bevis för saken, säger Peter till Hänt.

FOTO: Talang/TV4 Play

Annons