LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Bingo Rimér och prinsessan Sofias relation idag – orden efter avslöjande bilderna

19 jan, 2022 
prinsessan sofia och bingo rimer
Bingo Rimér arbetade tidigare med prinsessan Sofia när hon var modell och inte prinsessa.
Hur är deras relation idag, efter Bingos försvar om prinsessan Sofias tatueringar?
Annons
Prinsessan Sofias ord om näthat: "Vi vuxna måste ta ansvar"Brand logo
Prinsessan Sofias ord om näthat: "Vi vuxna måste ta ansvar"

Prinsessan Sofias, 37, resa in i kungafamiljen har varit allt annat än enkel. Eftersom hon tidigare medverkat i dokusåpan Paradise hotel och även varit modell, så rynkade många på näsan när hon skulle bli Sveriges nästa prinsessa. Detta förflutna var något som prins Carl Philip, 42, struntade helt och hållet i, med all rätt!

Prinsessan Sofias tatueringar

Idag är det inte många som kopplar ihop prinsessan Sofia som en tidigare dokusåpadeltagare, utan nu är hon ju prinsessa och trebarnsmamma.

Och sina tatueringar visar hon gladeligen upp, till och med när hon gifte sig struntade hon i att dölja solen på ryggen.

prinsessan sofia har tatueringar på revben, ryggen och ankeln
Prinsessan Sofias tatueringar.

Bingo Rimérs starka försvar om prinsessan Sofias förflutna

En person som arbetat med prinsessan Sofia under hennes tidigare karriär som modell är kändisfotografen Bingo Rimér, 46. Han anser att det är en förlegad och föråldrad inställning att på något vis mena på att prinsessan Sofia inte skulle vara bra nog för kungafamiljen på grund av sina tatueringar.

Annons

”Det är en förlegad och föråldrad inställning att Sofia inte skulle vara en tillräckligt bra representant bara för att hon har tatueringar eller en helt vanlig historia som andra människor”, har Bingo tidigare uttalat sig i en debattartikel och fortsatt:

”Hon är rena drömmen för kungahuset. Tatueringen är en del av hennes personlighet och historia. Sofia representerar den nya moderna människan. Hon är ett barn av sin generation och en kvinna av folket”.

Något som Bingo även är helt övertygad om är att prinsessan Sofia har sin makes fulla stöd.

”Jag tror inte att Carl Philip vill att hon ska ta bort dem”, tillade Bingo.

Umgås Bingo Rimér och prinsessan Sofia idag?

Det är nu många år sedan som Bingo och prinsessan Sofia arbetade ihop. De hade flera samarbeten och kom mycket väl överens. Men efter att Sofia blev prinsessa har hon valt att lägga sitt tidigare liv helt och hållet åt sidan, vilket innebär även Bingo Rimér.

Inget tyder på att de är ovänner, men de verkar heller inte umgås – i alla fall inte vad som syns offentligt. Men vad som sker bakom lykta dörrar kan vi ju såklart inte veta.

Något som däremot står klart är att ingen av dem följer varann på Instagram.

FOTO: Ola Axman/TT, Jimmy Wixtröm/TT

Annons