Williams ilska mot Meghan – efter uttalandet om Kate: ”Helt ärligt”

Williams ilska mot Meghan – efter uttalandet om Kate: ”Helt ärligt”

Sprickan mellan prins William och lillebrodern prins Harry är stor.
Och något som inte gjort saken bättre är Meghan Markles uttalande om Williams fru Kate Middleton i den uppmärksammade Oprah-intervjun.
Enligt en nära källa till Daily Mail anser prinsen att uttalandet var "rejält respektlöst”.
Prins Louis raseriutbrott under Elizabeths platinajubileum
0:37

Efter reklamen: Prins Louis raseriutbrott under Elizabeths platinajubileum

(0:37)

Slå på ljud

Sedan prins Harry och hustrun Meghan Markle beslutade sig för att lämna det brittiska kungahuset 2021 så har deras relation med resten av kungafamiljen försämrats kraftigt. Och inte minst relationen mellan bröderna prins William och lillebrodern prins Harry.

Nu avslöjar nära källor till kungafamiljen att prins William fortfarande är mycket upprörd över hur Harry och Meghan hanterade allt, samt att de valde att avslöja privata detaljer om den brittiska kungafamiljen för hela världen, detta uppger Daily Mail.

Williams ilska – efter Harrys beslut att berätta

Enligt Daily Mail är prins William ”allergiskt mot drama” och därför är han upprörd över hur Harry har valt att läcka information om familjen globalt.

Han tycker också att Meghan Markle har en stor roll i allt drama som skett och i den komplicerade relationen som han har fått till brodern Harry. Och Meghan Markles uttalande om Kate Middleton gjorde verkligen inte saken bättre.

I fjol gjorde Harry och Meghan en väldigt uppmärksammad intervju med Oprah Winfrey, där Meghan bland annat menade att Kate hade fått henne att gråta inför hennes bröllop. Sedan hade Kate gett henne blommor som en ursäkt.

Eftersom Kate och Meghan tidigare haft sina konflikter så blev William otroligt upprörd över Meghans uttalande om hans fru och ansåg att det var "rejält respektlöst”.

– Det föll henne uppenbarligen aldrig in att det var ett fredserbjudande, inte en ursäkt, säger en källa till Daily Mail.

Firandet slutade i katastrof: ”Väldigt upprörd”

Sedan intervjun så har dramatiken inom den brittiska kungafamiljen eskalerat och de en gång så goda bröderna William och Harry har glidit allt längre ifrån varandra. Och när de nyligen sågs på drottning Elizabeths 70-årsjubileum ska det inte ha slutat bra.

Prins Harry ska ha blivit rasande under besöket. Dels för att han inte fick med sig några bilder från när hans dotter Lilibeth fick träffa drottning Elizabeth för första gången. Men också för att brodern prins William och hertiginnan på drottningens 70-årsjubileum inte ville träffas privat.

– Jag tror att han var väldigt, väldigt upprörd att han blev så himla ignorerad. Han tycker fortfarande att han borde få en ursäkt, sa hovexperten Angela Levin då till The Sun.

Nu tvivlar källor inom kungahuset på om brödernas relation någonsin kommer bli som förr.

– Helt ärligt, William tycker att Harry har sugits in i en främmande värld och att det inte finns nеgot han kan göra åt det, säger en källa till Daily Mail.

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN