Brian McFaddens plötsliga utseendeförändring – efter olyckan: ”Botox”

Westlife-medlemmens galna utseendeförändring – efter olyckan: ”Botox”

Foto: TT, INSTAGRAM
Westlifes Brian McFadden galna olycka gör att ingen känner igen längre honom.
– Gratis botox och fillers, skrattar sångaren, enligt Daily Mail.
Förlorar After Eight-utmaningen på grund av botox: "jag ser hemsk ut”
0:24

Efter reklamen: Förlorar After Eight-utmaningen på grund av botox: "jag ser hemsk ut”

(0:24)

Slå på ljud

Den irländska sångaren och tv-profilen Brian McFadden, 42, har råkat ut för en olycka, vilken har gjort att han är oigenkännlig. På Instagram skämtar sångaren till låten Sexy and I Know It av gruppen LMFAO.

Sångarens ansikte? Uppsvullen likt ballong.

Anledningen är att den 42-åriga sångaren blivit stucken av en geting – och fått en rejäl allergisk reaktion. Allt lade Brian McFadden upp på sitt Instagram-konto, till sina följares glädje och förskräckelse. I klippet säger sångaren:

– Jag blev stucken av en geting och fick en allergisk reaktion. Men jag äger verkligen den här looken. Gratis botox och fillers, skrattar den irländska sångaren Brian McFadden.

Brian McFadden stucken av en geting.

Foto: INSTAGRAM

Haft en drös med kvinnor

Sångaren är känd från att ha varit med i pojkbandet Westlife. På sitt konto dansade han med uppsvällda läppar till hitlåtarna: Swear It Again. Han har efter pojkbandet haft en solokarriär och släppt album under namn som: Irish Son.

Brian McFadden har haft flera kvinnor. 2002 gifte han sig med Atomic Kitten-sångaren Kerry Katona. Tillsammans fick paret två barn. Efter den relationen ryktades det om att McFadden dejtade den australienska sångaren Delta Goodrem.

2012 trodde de flesta att den gamla flickidolen äntligen hade stadgat sig den – när han gifte sig med den italienska modellen Vogue Williams.

Men paret separerade sig 2015 och skilde sig 2017. Tre år senare avslöjade McFadden att han skulle gifta sig med Danielle Parkinson. De skulle senare gifta sig och få en dotter tillsammans 2021.

Foto: TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN