hemska händelser

Weronikas huvud exploderade i flygplanet – trycket spräckte stygnen

Weronica berättar om händelsen på sin TikTok.

FOTO: TikTok
Weronika var på väg hem ifrån Turkiet efter att ha gjort ett skönhetsingrepp.
Flygresan hem slutade i en smärtsam katastrof.
– Jag tänkte, ”vad i helvete är det som händer?”, säger Weronika.
Liz Truss avgår som Storbritanniens premiärminister
0:47

Efter reklamen: Liz Truss avgår som Storbritanniens premiärminister

(0:47)

Slå på ljud

Weronika åkte till Turkiet för att göra det populära skönhetsingreppet där ögat lyfts för att efterlikna en katts ögon. Ingreppet som kallas för cat eye lift kräver att kirurgen skär i ytterkanten av patientens ögon, vilket sedan sys igen. Under operationen placerades även ett dränage bakom Weronicas öron som också syddes igen innan hon fick lämna operationsbordet med det slutgiltiga resultatet.

Med huvudet inlindat i bandage och stygn både vid ögonen och bakom öronen kunde hon kliva på planet som skulle ta henne hem till England igen. Men resan gick inte riktigt som planerat, vilket hon berättar i en rad klipp på sin TikTok.

”Jag vaknar och har så ont”

Weronica försörjer sig på att lägga upp lättklätt material på sajten OnlyFans. Hon har tidigare gjort skönhetsoperationer i Turkiet där den senaste, hennes Brazilian Butt Lift, gjordes hos samma kirurg som denna gång, skriver New York Post.

På TikTok har hennes historia blivit viral. Med huvudet fortfarande lindat i ett svart bandage berättar hon om mardrömmen på flygplanet.

– Vi var på flygplanet och allt var lugnt, vi hade lagt oss för att sova eftersom vi rest sen klockan två på natten, och jag vaknar och har så ont, berättar Weronica.

Weronica gick till toaletten för att se efter vad som hände och hörde ett högt ”popp”. Det var bara timmar efter operationen, vilket hon insåg kan ha varit ett stort misstag. Smällen visade sig vara ett stygn som gått upp.

– Stygnet som gick upp var bakom mitt öra och det var faktiskt ganska högt. Direkt efter kände jag hur varm vätska droppade ner för min hals... Det var så klart blod, fortsätter hon i klippet som setts över åtta miljoner gånger.

Weronica tror att det var det höga lufttrycket i kabinen som orsakade katastrofen.

@polish_99

Still not over how gross it was

♬ Them Changes (Sped Up) - Thundercat

”Det var så vidrigt”

Weronica och pojkvännen bestämde sig för att låta bandaget runt kvinnans huvud sitta kvar. De ville vänta tills de landat innan de såg efter hur illa det var. Väl på marken var det ett stort öppet sår som syntes bakom hennes öra.

Weronica skickade bilder till kirurgen som rådde henne att låta det vara och smörja med antibiotikakrämen hon fått utskriven. Ett dåligt råd insåg hon dagen efter.

– Jag vakande nästa morgon och hålet var infekterat. Det kom ut gul, äcklig vätska som verkligen luktade illa. Det var så vidrigt, säger hon.

Idag mår Weronica bra och hon försäkrar sina TikTok-följare om att skadan inte var livshotande på något sätt.

FOTO: TikTok

FRÅN FÖRSTASIDAN