Viktoria, 23, sparkades som lärare – explicit video spreds i skolan

Viktoria, 23, sparkades som lärare – explicit video spreds i skolan

Gjorde explicit film – sparkades.

Foto: SKÄRMDUMP
23-åriga Viktoria Kashirina hade precis tagit sin lärarexamen och fått sin första anställning – när en explicit video på lärarinnan började spridas.
– Jag har hållit på med ”pole dancing” i flera år och i flera år drömt om att göra en video, säger 23-åriga lärarinnan.
Mannen smygtittar på tjejen – slutar oerhört pinsamt
Slå på ljud

Den 23-åriga läraren Viktoria Kashirina påstår att hon fått sparken från sin skola – efter att ett klipp på henne hade spridits som en skogsbrand på Instagram.

Viktoria Kashirina påstås genomfört en explicit dans i underkläder, som hon även filmade. Hon ska ha slängt av sig lager på lager av kläder, för att sedan rullat runt på en säng och rört sig i takt med musiken enligt nyhetssajten news.com.au.

Sensuella klippet spreds sig som en skogsbrand

Men tråkigt nog för Viktoria Kashirina så råkade några av hennes elevers föräldrar få nys om klippet – som låg ute på internet. Snart spreds även klippet på elevernas egna sociala medier.

Viktoria Kashirina, 23, spelade in explicit film – blev avskedad som sitt jobb som lärare.

Foto: SKÄRMDUMP

En av lärarinnans elevers mammor reagerade starkt, enligt The Mirror som också har skrivit om händelsen. Mamman gick till skolans rektor och anklagade lärainnan att sprida explicit material.

Strax efter att mamman talat med skolans rektor, ska Viktoria Kashirina blivit sparkad från sitt jobb.

– Snälla, publicera inte såpass explicita klipp, eller närgångna bilder på dina sociala medier, ska mamman ha sagt enligt den brittiska tidningen och påstod också att hennes dotter sett videon.

Erbjöd sig att blockera dottern – och mamman

Enligt Viktoria Kashirina erbjöd hon sig att blockera dottern i fråga – så inga klipp från hennes sociala medier skulle kunna dyka upp i hennes flöde. Den 23-åriga lärarinnan vidhåller att hon inte gjort något fel

– Jag har hållit på med ”pole dancing” i flera år och i flera år drömt om att göra en video, säger 23-åriga lärarinnan till den ryska tidningen Komsomolskaya Pravda.

Viktoria Kashirina förklarar för tidningen att klippet givetvis inte var gjort för hennes elevers ögon. Så när mamman kontaktade henne om videon blockerade hon helt enkelt både mamma och dotter.

Viktorias lösning var tyvärr inte tillräcklig

Men det skulle visa sig vara för sent.

Klippet som spreds som en skogsbrand bland elever, samt anmälan som mamman lämnat in till rektorn, skulle visat sig gjort tillräcklig skada. Rektorn krävde även att klippet skulle tas ner – eftersom det stred mot skolans ”moraliska principer”.

Men 23-åringen vägrade. Hon menade istället att detta var ett bra tillfälle att lära eleverna om erotik och varför moraliska principer finns i samhället.

– Det här var ett utmärkt tillfälle att lära ut till alla vilka moraliska regler vi följer i samhället.

Viktoria Kashirinas kontrakt med skolan förnyades aldrig – utan hon får lära ut sina sista lektioner via internet i fortsättningen, innan hennes anställning avslutas.

23-åringen hävdar bestämt fortfarande att skolan inte har något att säga om hennes sociala medier – eller hur hon använder dem.

LÄS OCKSÅ: Onlyfans FÖRBJUDER porr – svenska mamman Amanda, 29, stoppas

LÄS OCKSÅ: Svenska Monica tjänar miljoner på Onlyfans

Foto: SKÄRMDUMP

FRÅN FÖRSTASIDAN