Unga mamman visste inte att hon var gravid – trodde hon hade mensvärk

Den unga mamman Vicky trodde att hon hade svår mensvärk – men visade sig att hon skulle föda.
– Jag hade ingen aning om att jag var gravid. Jag hade till och med fått min mens, säger 22-åriga Vicky.

En ung mamma blev chockad när det visade sig att hon skulle föda. Vad hon trodde var svår mensvärk, visade sig vara ett barn som ville ut i världen, skriver The Mirror.

Vicky, 22, berättar i tv-programmet I didn't Know I Was Pregnant, som sänds på amerikanska kanalen TLC, att hon till och med förlorat omkring 20 kilo under sin omedvetna graviditet.

– Jag har aldrig varit så smal, så det kom verkligen som en chock, säger den unga mamman i tv-programmet.

Hon hade dessutom fått regelbunden mens under de nio månaderna hon var gravid. Vicky hade tidigare försökt få barn – men fått missfall tre gånger innan.

OVÄNTAT Mamman upptäckte att hon var gravid i 6:e månaden

”Jag hade varit väldigt överviktig … ”

I tv-programmet berättar Vicky vidare att hon länge haft problem med sin vikt, något som fått henne att vara väldigt självmedveten och förstört hennes självförtroende.

– Jag var väldigt överviktig och kände mig väldigt dålig. Jag ville inte gå ut med mina vänner längre. Jag ville bara sitta på jobbet och komma hem på kvällarna.

Vicky, som till vardags arbetar på en bensinstation, hade under en längre tid haft svårt att bli gravid. En anledning till detta var att Vicky hade en cysta på sina äggstockar. Något som inte enbart gjorde det svårt att bli gravid, utan gav henne hemska problem med mensvärk.

22-åriga Vicky visste inte om att hon var gravid – trodde att hon hade svår mensvärk när hon skulle föda barn.

Foto: TLC

Dessutom blev Vicky nyligen diagnostiserad med sjukdomen hyperglykemi, en typ av sjukdom som ger henne väldigt högt blodsocker. För att hålla sin sjukdom under kontroll, blev 22-åringen tvungen att äta fem regelbundna måltider varje dag,

Förlorade 20 kilo med den nya dieten – trots att hon var gravid

Med den nya dieten förlorade Vicky omkring 20 kilo. Något hon fann helt galet, eftersom hon åt som aldrig förr. Men det skulle snart inte vara den enda upptäckten hon skulle göra.

En morgon, under ett av sina arbetsskift på bensinsstaionen, slog plötsligt hennes mensvärk till. Hon lyckades avsluta sitt skift vid 15-tiden på dagen. Men när hon väl kom hem, skulle hennes mamma bli orolig. Hon tog snabbt sin dotter till sjukhuset.

– Min läkare började känna på min buk. Han började trycka lite lätt under mina revben, när han stannade till. Han kollade mig på och sa: ”Ja du, det här kommer nog bli ett problem”.

"Jag blev livrädd. Jag började gråta och läkaren skyndade sig med att ta en massa olika prover. Jag hade sådan smärta att jag inte visste vad", berättar Vicky i tv-programmet.

Foto: TLC

Trodde att barnet var en cancertumör

Men läkaren hade inte känt av hennes graviditet – utan trodde att han kände en cancertumör i hennes mage.

– Jag blev livrädd. Jag började gråta och läkaren skyndade sig med att ta en massa olika prover. Jag hade sådan smärta att jag inte visste vad, berättar Vicky i tv-programmet.

Men läkarens prover skulle visa något annat. Vicky var nämligen gravid – och höll på att föda. Det var inte mensvärk hon kände när hon började jobba på bensinstationen – utan ett barn som ville ut i världen.

Vicky blev givetvis chockad över upptäckten. Hon hade inte varit speciellt försiktig – under sin omedvetna graviditet. Hon hade rökt cigaretter och med sin nya viktnedgång hade hon gått ut och festat med sina vänner.

– Min värsta rädsla var att jag hade skadat mitt barn, berättar Vicky.

Men när barnet väl föddes, så visade sig att den nya dottern var helt frisk. Barnet vägde 2, 57 kilo vid födelsen.

– När jag höll henne i mina armar visste jag att vi skulle vara tillsammans för resten av livet, berättar Vicky i tv-programmet.

LÄS OCKSÅ: Gravida mamman dog tragiskt – dagar innan dog maken på semestern

LÄS OCKSÅ: Sonen Marc Ayers ilska efter beslutet: därför dog min mamma Candace

Foto: TLC

Senaste nytt