Vännernas elaka ord efter Alexandras, 31, bröllop med Antonio, 54

Alexandra Sinyavskaya och Antonio Scuzzarella

Alexandra Sinyavskaya, 31, och Antonio Scuzzarella, 54, är nygifta.
Men flera ifrågasätter relationen och tycker den är märklig.
– Några av mina vänner fattar fortfarande inte varför jag inte är ihop med en snyggare och yngre man, säger Alexandra.
Starka ögonblicket då döva pappan får syn på sin dotter i bröllopsklänning
Slå på ljud

Det är som scener tagna ur en romantisk film. Alexandra Sinyavskaya, 31, arbetade på ett café i italienska staden Turin 2014. Hon studerade på heltid, men fann en väg att dryga ut studentkassan.

I närheten arbetade även Antonio Scuzzarella, 54. Han hade ett vanligt kontorsjobb och brukade komma till cafét för att beställa en kaffe. När han såg att Alexandra stod vid kassan blev besöken allt tätare.

Under besöken brukade han överösa henne med komplimanger. Till slut kunde Alexandras hjärta inte stå emot mer och de började dejta. Samtidigt var ålderskillnaden ett hinder och Alexandra avslutade relationen efter två månader.

Alexandras beslut efter separationen

Den ambitiösa studenten såg till att avsluta studierna. Sen flyttade Alexandra hem till Moskva. Kvar i Turin hade hon lämnat Antonio, som hon fortfarande såg som en sann vän.

Med tanke på den moderna teknologin kunde de ändå fortsätta prata via videolänk. När pandemin lamslog världen blev samtalen flera och längre. De bokade en resa till Spanien, men de allt hårdare restriktionerna gjorde att resan ställdes in.

Till slut insåg Alexandra att hon fortfarande hade känslor för Antonio. I september 2020 hade hon flyttat tillbaka till Turin för att fortsätta kärleksrelationen med den italienske charmören.

17-åringen fann kärleken i 54 år äldre frun på sonens begravning

”Det fick oss att inse”

Alexandra blev sedan gravid, men fick missfall fem veckor in i graviditeten. Efter missfallet insåg hon att Antonio var mannen i hennes liv.

– Det fick oss att inse att vi ville vara tillsammans, gifta oss och skaffa barn, säger Alexandra till The Mirror.

Därför var det kanske lite konstigt att hon tackade nej när Antonio friade till henne första gången. I juni förra året gjorde han ett nytt försök – och den här gången blev det ett ja.

Vännernas elaka ord: ”Fattar inte”

De gifte sig i december under kontrollerade former. Alexandra delade sen med sig av bröllopet på Instagram och skrev att det var en fantastisk upplevelse.

”Mixen mellan judisk och italiensk kultur är det roligaste, gulligaste och coolaste!”, skrev hon i inlägget.

Samtidigt är det många av Alexandras vänner som haft åsikter om relationen. De undrar varför hon har valt att leva ett liv med en 23 år äldre man.

– Några av mina vänner fattar fortfarande inte varför jag inte är ihop med en snyggare och yngre man, säger hon.

Därför valde Alexandra Antonio från Italien

Hon tycker även det är jobbigt att behöva förklara för människor att Antonio inte är hennes pappa. För Alexandra är den italienske maken allt hon någonsin drömt om och hon skulle inte vilja ha det på något annat sätt.

– Jag föredrar en man som vet hur livet ska levas, en man som är erfaren, som är världsvan och vet vem han är, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Kontroversiella paret åkte på smekmånad – helt nakna

LÄS OCKSÅ: Journalisten hade sex med radio-mikrofonen påsatt

Foto: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN