Vännerna tände eld på Dominick, 6 – mammans ilska: ”Lämnades att dö”

Dominick Krankall

Grannkompisarna lurade ut Dominick på en bakgård.
Sen tände de eld på honom.
– De lämnade honom för att dö, säger mamman Rua.
Katten Midas har fyra öron
0:27

Efter reklamen: Katten Midas har fyra öron

(0:27)

Slå på ljud

Solens heta strålar sköljde över New York och omfamnade gatorna med värme. Dominick Krankalls, 6, granne ropade på honom att komma ut och leka. Till en början hade han tvekat, men när grannen flera gånger vinkat uppmuntrande hade han till slut gett med sig.

Dominicik hade gått ut med förhoppningen att det skulle bli en rolig stund med grannkompisarna. Det dröjde dock inte lång tid innan han förstod att han hade blivit lurad och att de var ute efter att skada honom.

– När han hade gått nedför trapporna ropade mobbaren hans namn och lurade honom runt hörnet. Några sekunder senare kom han springandes tillbaka och skrek ”Mamma, de har tänt eld på mig”, säger Dominciks storasyster Kayla Deegan till WNBC.

Dominick Krankall

Grannarna ropade på Dominick Krankall att han skulle komma ut och leka. Då tändes han på eld och lämnades att dö.

Gofundme

Systerns hjärtskärande ord: ”Rakt i ansiktet”

Enligt systern var det en 8-årig granne som varit ledande och lurat Dominick runt ett hörn som ledde till en bakgård. Där hade tre andra barn stått och tänt på tennisbollar som var indränkta i bensin.

Dominick var helt chanslös när tennisbollen träffade honom. De andra barnen flydde bakgården medan en brinnandes Dominick skrek efter hjälp och försökte ta sig hem.

– Det de gjorde var att hälla bensin på en tennisboll, ta fram en tändare, tända på och kasta den rakt i ansiktet på min bror, säger Kayla.

Dominick Krankall

Dominick fördes akut till sjukhus med tredje gradens brännskador.

Gofundme

Fick tredje gradens brännskador: ”Krossar mitt hjärta”

Dominick fick föras akut till sjukhus med tredje gradens brännskador. Lyckligtvis klarade han sig med livet i behåll, men kommer behöva ligga sängliggandes i flera månader och äta mat via ett sugrör.

Händelsen inträffade i söndags förra veckan. Dominick beskrivs som ett aktivt barn som älskar att leka med kompisar utomhus, spela basket och cykla. Nu kommer han inte kunna göra något av det på hela sommaren.

”Det krossar mitt hjärta om och om igen”, skriver systern som startat en insamlingssida på Gofundme där pengarna ska gå till att täcka sjukhuskostnaderna.

Dominick Krankall

Dominick Krankall kommer vara sängliggandes i flera månader och tvingas äta maten genom ett sugrör.

Gofundme

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mammans ilska: ”Lämnade honom för att dö”

Dominick kommer vara ärrad för resten av livet, både mentalt och fysiskt, och familjen gör nu allt för att berätta hans historia, så något liknande inte händer igen.

– De ropade hans namn så han skulle vända sig om. Sen kastade de tennisbollen på Dominick och lämnade honom för att dö. Han är helt svullen av alla blåsor och man kan inte längre se hans vackra ögon, säger hans mamma Rua.

Enligt Dominciks föräldrar har den 8-årige grannen plågat och mobbat honom i över ett års tid. Än så länge har inte något åtal väckts. Den 8-årige grannens mamma nekar att hennes son gjort något fel, enligt The Independent.

Dominick Krankall

Dominick ska ha blivit mobbad av den 8-årige grannpojken i över ett år.

Gofundme

LÄS OCKSÅ: 8-årige pojken dog tragiskt – mammans hjärtskärande ord

LÄS OCKSÅ: Evas make dog i plötsligt hjärtstopp

Foto: Gofundme

FRÅN FÖRSTASIDAN