hemska händelser

Vännerna Sarah och Laura var på utflykt – då hände det fruktansvärda

Vännerna Sarah och Laura var på utflykt – då hände det fruktansvärda.

FOTO: Facebook
Vännerna Sarah, 56, och Laura, 52, dog sida vid sida.
Deras kapsejsade kanoter hittades vid floden Ouse i England när vattnet genomsöktes hittades deras livlösa kroppar.
– Att det här har hänt henne och Laura är bortom allt som vi kan förstå, säger Sarahs familj i ett uttalande, enligt Daily Mail.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bröllopsfotograferingen går åt pipan
0:26

Efter reklamen: Bröllopsfotograferingen går åt pipan

(0:26)

Slå på ljud

Tidigt på morgonen på söndagen den 16 april upptäckte en privatperson hur två övergivna kanoter låg och guppade på River Ouse i Bedfordshire. Genast misstänktes att någonting obehagligt hade hänt.

Floden söktes igenom och två livlösa kroppar hittades. Nu har de identifierats och de berörda familjerna har informerats.

Det var Laura Pottinger, 52, en gift mamma som förlorade sitt liv tillsammans med hennes mycket goda vän Sarah Waller, 56, under en kanotutflykt på floden.

Bästa vännerna Laura (t.v.) och Sarah (t.h.) var ute på äventyr när olyckan var framme.

Bästa vännerna Laura (t.v.) och Sarah (t.h.) var ute på äventyr när olyckan var framme.

FOTO: Facebook

Sarah var en vildmarksmänniska

Sarahs familj berättar enligt Daily Mail att hon var en erfaren kanotentusiast som älskade att vara ute på vattnet och i naturen.

– Att det här har hänt henne och Laura är bortom allt som vi kan förstå. Vi är förkrossade av den tragiska förlusten av vår syster och moster Sarah. Hon var enormt älskad av alla och hon hade många vänner här i Bedfordshire, säger familjen i ett uttalande.

Sarah älskade att vara ute i naturen.

Sarah älskade att vara ute i naturen.

FOTO: Facebook

– Vi skulle vilja tacka alla som har kontaktat oss, vi är överväldigade av alla snälla meddelanden och delade minnen. Hon berörde många människor i sitt liv och hon togs ifrån oss alldeles för tidigt, fortsätter de.

Laura lever kvar i sin konst

Laura jobbade som konstnär. Hon lämnar efter sig sina barn.

– Laura, din död har lämnat oss med en gigantisk sorg. Alla som kände dig fick sina liv förgyllda av din ödmjukhet, intelligens, humor och kärlek. Det kommer att vara så svårt att acceptera att du inte längre finns här, säger hennes familj.

Den konstnärliga mamman Laura.

Den konstnärliga mamman Laura.

FOTO: Facebook

– Du var en fenomenal mamma, fru, dotter, syster, moster och vän till flera. Du gjorde världen till en gladare och ljusare plats. Din underbara talang har tagits ifrån oss för tidigt, men du har lämnat ett fantastiskt arv i form av din konst. Vila i frid, fortsätter de.

FOTO: Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN