vladimir putin

Uppgifterna: Putin tog med ledarna till ex-älskarinnans strippklubb

Vladimir Putin med världsledare.

FOTO: TT
Vladimir Putin, 70, ska ha tagit med sig flera världsledare till en rysk strippklubb i ett försök att bättra på sin image.
Och inte vilken strippklubb som helst.
Armeniens, Azerbaijans, och Kazakhstans presidenter fick följa med till ex-älskarinnans strippklubb i St Petersburg.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vladimir Putin berusad: ”Vem var det som började”
0:30

Efter reklamen: Vladimir Putin berusad: ”Vem var det som började”

(0:30)

Slå på ljud

Vladimir Putin, 70, valde en annorlunda plats för att hänga med sina politiska polare – en strippklubb som sägs ägas av hans ex-älskarinna. Den ryska presidenten tog med sig flera världsledare till strippklubben The Leningrad Centre i St Petersburg för att bättra på relationen mellan länderna.

Ledare från Armenien, Azerbaijan, and Kazakhstan följde med Putin i en privat buss för att ta del av den erotiska showen. Uppgifterna kommer från de granskande ryska medierna Proekt Media och tidningen Kommersant.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Putin sägs vara pappa till Krivonogikhs dotter

Strippklubben ägs till största del av Svetlana Krivonogikh, 47, som enligt ryktet varit Putins älskarinna. Daily Star skriver att hon idag är en av Rysslands rikaste kvinnor efter att hon lämnade jobbet som städerska för att bli ägare i strippklubben.

Svetlana Krivonogikh.

Svetlana Krivonogikh är idag en av Rysslands rikaste kvinnor.

FOTO: Instagram

Krivonogikh ska ha varit Putins älskarinna när han först blev chef för den federala underrättelsetjänsten i Ryssland och under tiden då han blev premiärminister 1999. Älskarna ska dock ha gått skilda vägar innan Vladimir Putin fattade tycke för den ryska OS-gymnasten Alina Kabaeva, 39.

Enligt Proekt Medias granskning är Putin pappa till Krivonogikhs dotter Elizaveta Vladimirovna Krivonogikh, 19.

Ville bättra på relationen mellan länderna

Anledningen till besöket på strippklubben är att Putin efter sin invasion av Ukraina fått en försämrad relation till världsledarna. Genom att ta dem på en spännande utflykt hoppades han bli mer populär.

Vladimir Putin och världsledarna.

Den 26 december träffades flera världsledare i St Petersburg för en inofficiell sammankomst. Bland annat närvarade Azerbaijans president Ilham Aliyev, Armeniens premiärminister Nikol Pashinyan och Kazakhstans president Kassym-Jomart Tokayev.

FOTO: Dmitry Azarov/TT

När världsledarna kom till lokalen ska de ha fått gåvor av presidenten: vita och guldiga ”maktringar”, skriver Daily Star.

Om hans de ryska uppgifterna är sanna eller om Putins förhoppningar om en förbättrad image besannades är oklart.

FOTO: TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN