Uppgifter: Putins älskarinna väntar barn – presidentens chock

10 maj, 2022 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg.jpg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318Alex Hartelius
Vladimir Putin och Alina Kabajeva
Vladimir Putins älskarinna Alina Kabajeva ska vara gravid, enligt källor.
Presidenten uppges vara chockad över beskedet.
– Och av allt att döma var det inte planerat, säger en källa.
Annons
Stephanie är extremt vig – har slagit flera rekord
Stephanie är extremt vig – har slagit flera rekord

Måndag den 9:e maj firar Ryssland segerdagen i andra världskriget och nazisternas kapitulation i Tyskland. Datumet har pekats ut som en viktig dag i landets nästkommande strategi efter invasionen av Ukraina den 24 februari.

Samtidigt som Vladimir Putin, 69, förväntas hålla tal är han omringad av flertalet spekulationer. Presidentens hälsa har de senaste veckorna varit kraftigt ifrågasatt och många tror att han lider av både cancer och Parkinsons sjukdom.

Nu kommer även uppgifter från den ryska telegramkanalen General SVR Telegram att älskarinnan och ex-gymnasten Alina Kabajeva, 38, är gravid. Det rapporterar The Sun.

Vladimir Putin
Vladimir Putin ska ha reagerat chockartat efter beskedet, enligt källor.
Annons

Vladimir Putins kraftiga reaktion: ”Inte planerat”

Alina Kabajeva ska ha gömt sig i en fjällstuga i alperna de senaste månaderna, men nu återvänt till Moskva. Under en gymnastikfestival, som är döpt efter Alina Kabajeva, dök den forna elitgymnasten plötsligt upp på sociala medier.

Enligt källor ska Vladimir Putin varit både ”dämpad” och ”tillbakadragen” när han fick höra talas om älskarinnans graviditet.

– Putin fick reda på att hans älskarinna är gravid igen – och av allt att döma så var det inte planerat, uppger en källa.

Alina Kabajeva
Alina Kabajeva, 38, ska ha varit Vladimir Putins älskarinna i flera år och ska enligt rykten ha barn med presidenten.

Klarade sig undan sanktioner

Hon och Vladimir Putin ska ha två söner tillsammans. Den ena sonen ska vara född i Schweiz och den andra i Moskva.

Alina Kabajeva har tidigare haft titeln som ”Rysslands vigaste kvinna”. Hon har beskrivits som en viktig person i Vladimir Putins propaganda.

Annons

Enligt amerikanska finansdepartementet fanns det långtgående planer att sanktionera OS-gymnasten efter misstankar om att hon gömde undan stora delar av Putins förmögenhet, men beslutet stoppades i sista sekund.

Vladimir Putin och Alina Kabajeva
Vladimir Putin och Alina Kabajeva.

Foto: TT, ITAR-TASS, SPUTNIK

Annons