Unga mamman Shannons ärliga bild visar: ”Vill visa andra sidan”

Shannon

Shannon postade Tiktok-klipp på sin kropp både före och efter graviditeten.
Då blev hon kallade både ”ful” och ”äcklig".
– Jag vill visa den andra sidan. Det är många mammor som tackat mig, säger hon.

Videon kunde inte hittas

Shannon var bara 18 år gammal när hon fick sitt första barn. Sonen Roman tittade fram med hälsan i behåll och Shannon var överlycklig att bli mamma.

I en rad klipp på Tiktok har hon delat med sig av graviditeten och hur den förändrat hennes kropp. Syftet är att vara en förebild och bidra till kroppspositivism, att vara nöjd med hur man ser ut även när den förändras under en graviditet.

I ett av klippen visar hon sina bristningar runt magen som hon fått under graviditeten.

– Jag använder mitt konto för att sprida kroppspositivism och visa att alla kroppar är vackra efter en förlossning, säger Shannon i klippet.

Shannon

”Jag använder mitt konto för att sprida kroppspositivism och visa att alla kroppar är vackra efter en förlossning”, säger Shannon i ett Tiktok-klipp.

Tiktok

Får både kritik och hyllningar

Dessvärre har Shannon fått flera vidriga kommentarer riktade mot sig. Enligt The Sun har folk kallat henne både för ”ful” och ”äcklig”.

”Jag tror aldrig att jag kommer skaffa barn efter detta”, skriver en person.

Även om flera har skrivit elaka inlägg är de flesta positivt inställda till Shannons klipp. Flera hyllar henne för att hon vågar visa en naturlig kroppsbild och att det är många som känner igen sig.

”Det är så fint att se någon annan med liknande bristningar som mina”, skriver en person.

”Du var och är vacker”, skriver en annan.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Shannon slår tillbaka: ”Många mammor som tackat mig”

Shannon har även kommenterat de hatiska kommentarerna i ytterligare ett klipp och dementerar påståendet att hon lagt upp klippen för att få ”sympatier”.

– Jag postar inte klipp på min kropp för att få sympatier. Jag postar det för att visa folk att det är normalt. Överallt på sociala medier kan du se mammor som föder barn utan några bristningar, säger Shannon.

– Jag vill visa den andra sidan. Det är många mammor som tackat mig, och som har samma kropp som mig, och det är för dem som jag gör det.

Shannon

Shannon säger att hon blir både kallad "ful” och ”äcklig”. De flesta kommentarer är dock positiva och flera tackar Shannon för att hon vågar visa en annan bild på sociala medier.

Tiktok

”Ingen borde skämmas för sin kropp”

Shannon har tröttnat på ett digitalt samhälle där alla ska visa upp ”perfekta” kroppar”. Nu hoppas hon att klippen ska få andra att acceptera sina kroppar och inse att de är vackra, oavsett hur de ser ut.

– Ingen borde skämmas för sin kropp bara för att den inte ser ut som samhällets definition av vacker.

LÄS OCKSÅ: Louise, 37, död efter skönhetsoperationen

LÄS OCKSÅ: Elaka kommentarerna efter parets bröllop: ”Hon gör det för pengarna”

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!