Neve blev beroende av fillers: ”Lätt att trilla dit”

Allt fler gör fillers, så kallade läppförstoringar.
Nu berättar en ung kvinna hur hon blev beroende av ingreppet i ansiktet.
”Det är lätt att trilla dit”, skriver hon enligt Expressen

På den populära videoplattformen TikTok berättar allt fler hur de blivit beroende av så kallade fillers. En av alla användare som lyfter på locket om sitt svåra beroende är TikTok-användaren ”@neveklh.x”, enligt Expressen.

Enligt Neves videos på TikTok började hon med fillers för fyra år sedan. I en video delar hon med sig av bilder hur hon såg ut innan – och hur hon successivt förstorade sina läppar, gång på gång.

Hyllas för sina läppar – trots att hon berättar om beroende

Hon gick från någon millimeters förstoring, till betydligt större. På Neves allra sista bilder har hon sju millimeters förstoring i läpparna. Något som är väldigt stort, jämfört med vanliga behandlingar.

Ensamstående mamman kämpade i 11 år med att bli gravid

På TikTok har Neve blivit viral och fått över 7,2 miljoner visningar, hundratusentals gillamarkeringar och tusentals kommentarer. Men många av hennes följare att hennes beroende har gjort henne vacker.

”Dina läppar är fantastiska” skriver en anonym användare.

Glamma har varit beroende av fillers i två år

Men Neve är inte ensam. En annan som berättar om sitt fillersberoende är användaren Glammahx. TikTok-användaren berättar att hon inte hållit på med läppförstoring lika länge som Neve, men varit beroende i goda två år.

Under en av hennes videos i kommentarsfältet på ämnet berättar Glammah att det var hennes självbild som ställde till det för henne.

”Osäkerheten tog överhanden”, skriver Glammah om sitt beroende.

Glammah fortsätter förklara ämnet närmare, när hennes följare frågar henne hur det gick till.

”Mina läppar blev mindre när fillers gick ur. Jag blev osäker och på sociala medier jämförde jag mig själv med tjejer och tänkte att jag behövde bli snyggare så jag gjorde mer fillers.”

Även Glammahs videoklipp har blivit virala på TikTok. Hennes klipp om sitt fillersberoende har hela elva miljoner visningar.

LÄS OCKSÅ: 29-åringen älskar ingrepp: ”Jag har världens största kinder”

LÄS OCKSÅ: Erica, 31, blev ihop med ex-makens 29 år äldre styvpappa

Foto: TIKTOK

SENASTE NYTT!