TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Vilka gick till final i Melodifestivalen?Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill se

Ulrika Jonssons nya bild väcker starka reaktioner: ”Jag är en het...”

12 aug, 2022 
https://image.hant.se/image-7520966?imageId=7520966&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=69.31&x=0&y=9.9
Gustav Motte
Ulrika Jonssons, 54, kallar sig för ”potatis” – visar upp nya bilder
Ulrika Jonsson skapar återigen rubriker – efter hon lagt upp en rafflande bild på Instagram.
”Jag är en het potatis” , skriver den svenska medieprofilen, enligt Daily Star.
Annons
Rånare stjäl juveler för 20 miljoner på bara 22 sekunderBrand logo
Rånare stjäl juveler för  20 miljoner på bara 22 sekunder

Svenska profilen Ulrika Jonsson, 54, är en känd tv-profil och krönikör i Storbritannien. Hon arbetar i dag på tabloiden The Sun – men har synts till lite varstans i brittiska och svenska medier.

Men det är på sitt Instagram-konto som Ulrika Jonsson har väckt stor uppmärksamhet den senaste tiden. Titt som tätt har 54-åringen kasta kläderna i bilder på sitt konto. Senast för att apa efter Kardashian-systern Kendall Jenners uppmärksammade bild när hon solbadade näck.

”Riktigt bra där gumman!”

I The Sun förklarar Ulrika Jonsson sitt tilltag med orden:

”När jag såg Kendall Jenner senaste inlägg på Instagram där hon låg med rumpan i värdet för hela världen att se, så tänkte jag, riktigt bra där gumman!”, skriver hon i The Sun.

Annons

Men 54-åringens liberala synsätt till kläder har inte uppskattats av alla. I sin krönika skriver Ulrika Jonsson att hennes barn har utryckt missnöje. Ett högljutt missnöje. Jonsson skriver:

”Jag skulle vilja starta en rörelse vars mål är att frigöra kroppen. Jag tror det skulle frigöra och hjälpa oss alla – inkluderat mina stackars grannar. Men även mina barn. För när de ser mig gå runt naken hemma skriker de högljutt och springer till skogs”.

”Jag är en het potatis”

Nu har Ulrika Jonsson återigen skapat rubriker i Storbritannien. Den brittiska nöjestidningen Daily Star skriver att den svenska profilen lagt upp ännu en bild på sitt Instagram-konto.

På bilden syns hur Ulrika Jonsson lapar i sig den brittiska solen. Till bilden har Jonsson bildtexten: ”Jag är en het potatis”.

Ulrika Jonssons senaste Instagram-bild.

Foto: INSTAGRAM, TT

Annons