Ulrika Jonssons nya bild väcker starka reaktioner: ”Jag är en het...”

Ulrika Jonssons, 54, kallar sig för ”potatis” – visar upp nya bilder

Foto: TT, INSTAGRAM
Ulrika Jonsson skapar återigen rubriker – efter hon lagt upp en rafflande bild på Instagram.
”Jag är en het potatis” , skriver den svenska medieprofilen, enligt Daily Star.
Rånare stjäl juveler för 20 miljoner på bara 22 sekunder
0:35

Efter reklamen: Rånare stjäl juveler för 20 miljoner på bara 22 sekunder

(0:35)

Slå på ljud

Svenska profilen Ulrika Jonsson, 54, är en känd tv-profil och krönikör i Storbritannien. Hon arbetar i dag på tabloiden The Sun – men har synts till lite varstans i brittiska och svenska medier.

Men det är på sitt Instagram-konto som Ulrika Jonsson har väckt stor uppmärksamhet den senaste tiden. Titt som tätt har 54-åringen kasta kläderna i bilder på sitt konto. Senast för att apa efter Kardashian-systern Kendall Jenners uppmärksammade bild när hon solbadade näck.

”Riktigt bra där gumman!”

I The Sun förklarar Ulrika Jonsson sitt tilltag med orden:

”När jag såg Kendall Jenner senaste inlägg på Instagram där hon låg med rumpan i värdet för hela världen att se, så tänkte jag, riktigt bra där gumman!”, skriver hon i The Sun.

Men 54-åringens liberala synsätt till kläder har inte uppskattats av alla. I sin krönika skriver Ulrika Jonsson att hennes barn har utryckt missnöje. Ett högljutt missnöje. Jonsson skriver:

”Jag skulle vilja starta en rörelse vars mål är att frigöra kroppen. Jag tror det skulle frigöra och hjälpa oss alla – inkluderat mina stackars grannar. Men även mina barn. För när de ser mig gå runt naken hemma skriker de högljutt och springer till skogs”.

Armand Duplantis mammas stora oro över sonens framtid: ”Svårt”

”Jag är en het potatis”

Nu har Ulrika Jonsson återigen skapat rubriker i Storbritannien. Den brittiska nöjestidningen Daily Star skriver att den svenska profilen lagt upp ännu en bild på sitt Instagram-konto.

På bilden syns hur Ulrika Jonsson lapar i sig den brittiska solen. Till bilden har Jonsson bildtexten: ”Jag är en het potatis”.

Ulrika Jonssons senaste Instagram-bild.

Foto: INSTAGRAM

Här lyfts belugavalen upp ut Seine – hundratals mil hemifrån

Se klippet här!

Foto: INSTAGRAM, TT

SENASTE NYTT!