TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Ulrika Jonssons oväntade kärleksavslöjande: Träffat en 18-åring

12 dec, 2021 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Ulrika Jonsson
Ulrika Jonsson lockas av yngre män.
Det skriver hon i en krönika i The Sun.
”Jag har haft några roliga möten”‚ skriver hon.
Annons
Stannar mitt på motorvägen – får lastbilar att kraschaBrand logo
Stannar mitt på motorvägen – får lastbilar att krascha

Ulrika Jonsson, 54, har den senaste tiden skapat flertalet rubriker. Senast när hon berättade om en utekväll med dottern Bo, 21, som slutade med att hon kraschade ett annat partygäng, blev utslängd från krogen och vaknade upp med två främmande män i sitt hem.

Den brittiska tv-profilen och krönikören fortsätter att komma med chockande avslöjanden. I en krönika i The Sun berättar hon nu om hur hon matchat med flera yngre män på en dejtingapp.

”Vad som händer i appen, stannar i appen. Men jag kan säga att jag haft några roliga möten – de flesta har skett digitalt men det har också varit några riktiga möten”, skriver Ulrika Jonsson.

Ulrika Jonsson
Ulrika Jonsson gillar att hänga på dejtingappar och matcha med yngre män.

Tackade nej till 18-åring – på grund av sonen

En gång matchade hon med en person som bara var 18 år gammal. Även om Ulrika Jonsson beskriver sig själv som sifferblind när det kommer till kärlek, kände hon att åldersskillnaden var aningen för stor den gången.

Annons

Hennes äldsta son, Cameron, är 27 år och är lika gammal som ålderskillnaden mellan Ulrika Jonsson och 18-åringen. Därför kände hon att det blev konstigt och tackade nej till att ta den digitala relationen vidare.

”De flesta killarna säger att åldersskillnaden inte spelar någon roll. Vissa erkänner till och med att de älskar äldre, självsäkra kvinnor som vet vad de vill (i sovrummet och, i mitt fall, även köket). Jag känner mig väldigt upprymd bland det ungdomliga i det hela”, skriver hon vidare.

Ulrika Jonsson
Ulrika Jonsson blir glad när hon matchar med yngre män. Några har hon till och med träffat utanför den digitala världen.

”Funnits sexuell attraktion”

Man skulle kunna tro att Ulrika Jonsson har mer gemensamt med de unga männens föräldrar, men i själva verket uppskattar hon de ungdomliga diskussionerna som hon upplever är fulla av glöd och energi.

Annons

Hon tycker även det är roligt att de ofta tycker sig kunna allt om världen, något som blir väldigt komiskt när hon jämför med sin egen livserfarenhet.

”Det har varit bra tugg och även funnits sexuell attraktion i vissa fall. Rent generellt, när du är ung har du en yngre kropp och jag uppskattar det”.

Ulrika Jonsson
Ulrika Jonsson gillar att skapa rubriker och figurera i media. Här gästar hon morgonprogrammet ”Good Morning”.

Foto: CLICK NEWS AND MEDIA / MEGA, Mike Raison / Solo / TT, Ken McKay/ITV/Shutterstock

Annons