Ulrika Jonsson om galna sexlivet – efter äktenskapet och klimakteriet

Tv-profilen Ulrika Jonsson avslöjar sitt ”galna” sexdriv efter hennes äktenskap.
Svensken säger att hon är öppen för det mesta – nu när hon återfått suget.
– Trodde aldrig jag skulle dejta efter 50, säger hon i podcasten ”The Secret To…”.
503 Service Unavailable

Fyrabarns-mamman Ulrika Jonsson, 54, väljer nu att berätta hur hennes dejtingliv ser ut i dag, efter att äktenskapet med Brian Monet tog slut för tre år sedan. I podcasten ”The Secret To…” berättar svensken att hon är öppen för att ha många sexuella äventyr.

Tv-profilen beskriver hur hennes sexdriv har lagt i en betydligt högre växel efter att äktenskapet tog slut. Men allt såg inte ljust ut från början – när Ulrika Jonsson närmade sig 50. Men nu har svenskan börjat med dejtingappar – och gått på flera dejter, berättar hon.

– Jag nådde en punkt, när jag var 51, när jag inte längre ville vara i en relation. Men jag ville ha sex. Jag vill ha sex. Och mycket sex, säger Ulrika Jonsson, 54.

Ulrika Jonsson avslöjar detaljer om hennes sexliv – efter äktenskapet och klimakteriet.

Mike Raison / Solo / TT

Ulrika Jonsson lärde sig börja svepa höger

En vän introducerade Ulrika Jonsson för dejtingappar tidigare i år. Något hon har haft väldigt kul med, berättar hon. Hennes sexdriv har nämligen varit på topp.

– Min sexlust har varit helt sinnessjukt den senaste tiden. Eller, den kan nog alltid varit lite galen. Men jag hade inte haft sex på väldigt länge. Så min vän visade mig dessa förfärliga dejtingapparna, berättar Ulrika Jonsson i podden.

MAMMA MIA! 2-barnsmammans ord: Min pojkvän var otrogen med mamma

Söker sällskap – men inget långvarigt

Profilen hade nyligen kommit ut ur ett äktenskap. Ett äktenskap som hållit i 11 år. Ulrika Jonsson fick frågor om hur hon planerar att gå vidare, nu tre år efter äktenskapets uppbrott.

Ulrika Jonsson svarade uppriktigt med att hon söker sällskap, – men inget långvarigt.

– När jag kom ut ur mitt äktenskap för tre år sedan hade jag ingen vilja att starta upp något nytt, berättar Gladiator-programledaren.

Ulrika Jonsson prioriteringar förändrades efter hon hade fått barn. Hon sökte inte längre ”den rätte”. I en krönika i The Sun berättade Ulrika Jonsson nyligen om hur det var att komma in i klimakteriet.

Ulrika Jonsson berättade i krönikan att hon först trott att hon blivit dement, men att det egentligen var något annat som spökade.

”Jag hade plötsligt svårt att komma ihåg saker. Det skrämde mig verkligen. Jag behövde liksom leta efter ord mitt i en mening.”

”Jag berättade tillslut för en vän vad jag gick i genom. Hon bara log och kallade på mig. Hon är nämligen ett par år äldre än mig. ”Men gumman, det är bara klimakteriet”, sa hon”, skriver Ulrika Jonsson i en krönika.

Foto: SOPA Images

Hon började dessutom lägga på sig vikt, skriver hon. Sedan kom också ångesten. Ulrika Jonsson begrep först inte vad som hände, skriver hon i sin krönika.

”Jag berättade tillslut för en vän vad jag gick i genom. Hon bara log. Hon är nämligen ett par år äldre än mig. ”Men gumman, det är bara klimakteriet”, sa hon”, skriver Ulrika Jonsson.

”Jag hade då inte haft sex på fyra och ett halvt år”

När Ulrika Jonsson skulle fylla 50 trodde hon att hennes dejtingäventyr var över. Hon trodde att hon aldrig igen skulle ha sex.

– Anledningen till att jag trodde att det var slut med sex för min del, var att jag nyss kommit ut ur mitt äktenskap. Jag hade då inte haft sex på fyra och ett halvt år. Jag levde i ett sexlöst äktenskap i nästan ett decennium.

Avsaknaden av sex – och att klimakteriet hade slagit till – gjorde att Ulrika Jonssons självförtroende fått sig en törn.

Men hon skulle snart genomlida en identitetskris. För The Sun berättade hon 2019 att hon upptäckt sig själv på nytt.

– Jag vill bli rörd. Här, eller här och här. Jag vill veta att denna gamla kvinna fortfarande duger.

– Att endast haft ett fåtal sexuella äventyr på ett decennium har satt sina spår, sa till The Sun.

LÄS OCKSÅ: Ulrika Jonssons dotter AVSLÖJAR: ”Jag har aldrig träffat min pappa”

LÄS OCKSÅ: Ulrika Jonssons svar efter barnens kritik över nakenbilden

Foto: SOPA Images, SVT

SENASTE NYTT!