Ulrika Jonsson chockar följare med nakenbild – trots barnens kritik

Ulrika Jonsson chockar följarna.

Foto: TT, INSTAGRAM
Ulrika Jonssons kastar återigen kläderna.
I ett hett inlägg på Instagram visar den svenska profilen upp sin luftiga kylmetod under rekordvärmen – trots barnens protester kring beteendet.
Naken mamma jagar örn samtidigt som hon ammar dottern
0:25

Efter reklamen: Naken mamma jagar örn samtidigt som hon ammar dottern

(0:25)

Slå på ljud

Storbritannien har lamslagits av sommarvärmen. I slutet av juli uppmättes rekordnivåer i London – och temperaturen nådde hela 40,3 grader.

Svettigt värre. Få vet hur man ska tackla värmen. Men vissa verkar sitta på svaret. Som bland annat den svenska tv-profilen och krönikören Ulrika Jonsson, 54, som lever och verkar i landet.

För på Instagram visar hon upp sin minst sagt speciella metod för att kyla ner sig – genom att dela med sig av heta bilder. För i flera bilder visar hon upp hur hon har kastat kläderna och är endast i klädd ett förkläde.

Ulrika Jonssons nya nakenchock – är endast iklädd ett förkläde.

Foto: INSTAGRAM

”Nakna flickor i förkläden”

I inlägget skriver Ulrika Jonsson:

”Naked girls in aprons”, som på svenska kan översättas till: ”Nakna flickor i förkläden”.

En minst sagt luftig metod att svalka sig på. Hennes metod har däremot skapat rubriker i Storbritannien. Flera medier, som tabloiderna Daily Star och The Sun har uppmärksammat svenskans iögonfallande metod.

Men det är inte första gången Ulrika Jonsson gör rubriker för sin minst sagt liberala inställning till kläder. I en krönika i The Sun som publicerade tidigare i under sommaren berättar Ulrika Jonsson om varför hon väljer att chocka sina följare.

”Som svensk är jag väldigt van vid nakna kroppar. En kropp är en kropp. Det finns inget sexuellt med ett naket bröst. Inget suggestivt eller provocerande. Ett naket bröst är helt enkelt frigörande”, skriver Ulrika Jonsson, något som Hänt tidigare har rapporterat om.

I krönikan delar Ulrika Jonsson med sig av en bild där hon härmar Kardashian-systern Kendall Jenner vågade Intsagram-inlägg, där hon ligger helt naken på en solbädd.

Ulrika Jonsson tog samma sorts bild som Kendall Jenner.

Foto: INSTAGRAM

Barnen skriker högt – efter mamma Ulrikas beslut

Men hennes beteende har inte varit populärt hos alla. I sin krönika berättar Ulrika Jonsson att hennes barn inte alls uppskattar hennes inställning till kläder. Bland annat hennes barn har opponerat sig ljudligt:

”Jag skulle vilja starta en rörelse vars mål är att frigöra kroppen. Jag tror det skulle frigöra och hjälpa oss alla – inkluderat mina stackars grannar. Men även mina barn. För när de ser mig gå runt naken hemma skriker de högljutt och springer till skogs”, berättar Ulrika Jonsson i The Sun.

Foto: TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN